• 瀏覽: 2,194
  • 回覆: 13
呢幅圖唔錯,好清晰。

附件

mmexport1618219155429.jpg(282.67 KB)

2021-4-12 07:16 PM

熱賣及精選
唔錯

引用:
原帖由 persiancat 於 2021-4-12 07:16 PM 發表

呢幅圖唔錯,好清晰。
不過有d細節無交待清楚,例如需唔需要全國無房或工作証明才可買,唔仔細問清楚衝入去買實瀨野

其實尼點野,穩下當地一些做了幾年的地產中介基本會同你講清楚,去得當地現場睇樓,何不穩幾間當地中介問問

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-4-15 02:24 AM 發表

其實尼點野,穩下當地一些做了幾年的地產中介基本會同你講清楚,去得當地現場睇樓,何不穩幾間當地中介問問
冇錯, 而且唔需要等通關上去問。上網搵內地嘅中介平台隨便搵一個都答到你! 起碼一對比就知道! 如果仲覺得唔夠嘅,可以多問幾家同時夾口供。

引用:
原帖由 johnlam13888 於 2021-4-15 02:02 PM 發表

有真業主都唔信

信AA?

你無嘢吧

我唔信四五家AA講的大話夾到口供

你問一家就話,你一個下午問四五家不同公司的AA,點夾?

又唔系沒買過樓,我折扣和報價歷史,業主情況,還有有沒學位占用,都可以通過不同AA問到,講點唔講點,等和AA以為你知道好多野,把另外聽回來的到另外一家複述,尼點伎倆好多人都會的

引用:
原帖由 johnlam13888 於 2021-4-15 02:02 PM 發表

有真業主都唔信

信AA?

你無嘢吧
番禺區二手5萬??甘不如海珠區,還過少一座洛溪橋,塞少點車,江南西玫瑰園,寶崗大道南的,南景園這些15年樓齡的電梯樓,都系4.5-5萬左右,或者翠城春天一二期都可以,三期就貴好多

引用:

有真業主都唔信

信AA?

你無嘢吧

Kekeke, 呢幾個所謂“真業主” 真係勁。

好彩有你專業打假!

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-4-15 02:07 PM 發表

我唔信四五家AA講的大話夾到口供

你問一家就話,你一個下午問四五家不同公司的AA,點夾?

又唔系沒買過樓,我折扣和報價歷史,業主情況,還有有沒學位占用,都可以通過不同AA問到,講點唔講點,等和AA以為你知道好多野,把另外聽回來的到另外一家複述,尼點伎倆好多人都會的
你誤會了,他是在諷刺他在下一個留言中引述的那些人哩。

話說,你呢個運用多家不同店互串的技巧幾好,我都有在其他場景用過。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]