• 瀏覽: 7,457
  • 回覆: 90
  • 追帖: 1
阿里巴巴回應指:「今天,我們收到《國家市場監督管理總局行政處罰決定書》,對此處罰,我們誠懇接受,堅決服從。我們將強化依法經營,進一步加強合規體系建設,立足創新發展,更好履行社會責任。」

對於阿里一言。。。令人懷疑阿里今次又對市場進行戰略性操控。。。投放182億為市場設多重框框。。。要知道阿里已經統一大陸市場。。。下一個競爭者能投放多過182億嗎?好明顯冇人敢再做這種事。。。所以阿里已經成功做到食物鏈既頂層位置。。。其後做既就係規化市場。。。投資阿里係明智決定。。。大家又點睇

股神
熱賣及精選
引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-4-10 01:52 PM 發表

阿里巴巴回應指:「今天,我們收到《國家市場監督管理總局行政處罰決定書》,對此處罰,我們誠懇接受,堅決服從。我們將強化依法經營,進一步加強合規體系建設,立足創新發展,更好履行社會責任。」

對於阿里一言。。。令人懷疑阿里今次又對市場進行戰略性操控。。。投放182億為市場設多重框框。。。要知道阿里已經統一大陸市場。。。下一個競爭者能投放多過182億嗎?好明顯冇人敢再做這種事。。。所以阿里已經成功做到食 ...
我相信爸爸唔敢再玩嘢

共產

附件

100640805520.jpg(61.3 KB)

2021-4-10 01:58 PM

升定跌

我們誠懇接受,堅決服從

比人強姦有得唔服從咩

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-10 01:58 PM 發表

升定跌
信阿里

股神
引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-4-10 01:52 PM 發表

對於阿里一言。。。令人懷疑阿里今次又對市場進行戰略性操控。。。投放182億為市場設多重框框。。。要知道阿里已經統一大陸市場。。。下一個競爭者能投放多過182億嗎?好明顯冇人敢再做這種事。。。所以阿里已經成功做到食 ...
岩喇郁呢d公司,美國持股咁多,借勢郁老美者

大陸目的係打美資, 唔系打馬雲。

以後會聽聽話話

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-4-10 02:10 PM 發表

信阿里
支持巴巴上訴,反告中央

阿Lam歌中嘅阿里巴巴喺強盜,專偷呃拐騙。。。

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命
E.T. go home for stealing money:

【阿里巴巴股價】阿里巴巴神秘大戶再搬9%大貨來港 貨值逾4000億元 啟動新一輪沽貨? - 香港經濟日報 - 即時新聞頻道 - 即市財經 - 新經濟追蹤 - D210410 (hket.com)

引用:
原帖由 大北997 於 2021-4-10 02:09 PM 發表

我們誠懇接受,堅決服從

比人強姦有得唔服從咩
比人強姦完仲要寫賽後報告

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-10 02:19 PM 發表

支持巴巴上訴,反告中央
巴巴自招規管市場一切都係掌握之中

股神
吊完又要笑,笑完再吊過

主題標籤 #投資
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]