• 瀏覽: 2,539
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
咁耐冇上嚟,來來去去都係果幾個人講嘢,同大家討論下,荃灣經常有咁多撻訂,發展商已經減價但係都好似賣唔出,點解咁多單位賣唔出呢

熱賣及精選
又借刀XX
跟住啲「西面的有心人」又屈落 將軍澳/康城 做?!

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2021-4-10 11:09 AM 發表

咁耐冇上嚟,來來去去都係果幾個人講嘢,同大家討論下,荃灣經常有咁多撻訂,發展商已經減價但係都好似賣唔出,點解咁多單位賣唔出呢
你講將軍澳牙?

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2021-4-10 11:09 AM 發表

荃灣hai

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-4-10 11:42 AM 發表

你講將軍澳牙?
荃灣西個間逸龍,自己睇下新閒啦

引用:
原帖由 重要聲明ABC 於 2021-4-10 11:23 AM 發表

又借刀XX
跟住啲「西面的有心人」又屈落 將軍澳/康城 做?!
我都有權利發言架,我又冇提將軍澳

引用:

平行時空,你仲係火星?

引用:

因為葡萄

新世界及萬科合作的荃灣柏傲灣日前沽出項目2A座53樓C室,成交價1,201.3萬元,單位面積421平方呎,呎價28,534元。值得一提的是,該柏傲灣單位在2018年9月曾一度售出,樓價亦相同,但最終買家未有完成交易撻訂離場。是次柏傲灣成交價錢貴絕荃灣1房單位,惟未打破新界最貴1房紀錄。

=================
呢個就系貨尾

引用:
原帖由 BayernDortmund 於 2021-4-10 05:36 PM 發表

新世界及萬科合作的荃灣柏傲灣日前沽出項目2A座53樓C室,成交價1,201.3萬元,單位面積421平方呎,呎價28,534元。值得一提的是,該柏傲灣單位在2018年9月曾一度售出,樓價亦相同,但最終買家未有完成交易撻訂離場。是次柏傲灣成交價錢貴絕荃灣1房單位,惟未打破新界最貴1房紀錄。

=================
呢個就系貨尾
不是已經賣左了嗎?

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2021-4-10 05:32 PM 發表

因為葡萄
葡萄啲咩?

引用:
原帖由 fb45ed11ee3c82 於 2021-4-10 07:34 PM 發表

葡萄啲咩?
我都唔知

開post 明顯係有認知障礙症
一啲地理常識都冇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]