• 瀏覽: 15,943
  • 回覆: 219
  • 追帖: 1
今次不是信心問題,而是根本制度已天翻地覆改變,老外慢慢走,什麼大灘區,一條死路,唐水滾唐魚,再搵班勾周死窮鬼話一齊發達,資金慢慢的走,真係引用古詩「皇師北定中原曰,家祭無忘告乃翁」大江東去,此恨綿綿無絕期😂

熱賣及精選
一雞死一雞嗚
自由資金出入
你矛銀矛得贏
賭枱騙財即來

何解2020年中國喺吸引外資最多嘅國家呢?

03年開始發毛,14開始腐爛,你宜家先聞到臭味?

引用:
原帖由 sing9304 於 2021-4-9 05:25 PM 發表

何解2020年中國喺吸引外資最多嘅國家呢?
何解鐘、講股票一痰死水,股票係用堆出來,你看美女同十年前指數比較,鐘、十年指數比較諗下先

美女真牛市,講女假牛市,30000點大把人人輸緊大錢

引用:
原帖由 cody19701 於 2021-4-9 03:44 PM 發表

今次不是信心問題,而是根本制度已天翻地覆改變,老外慢慢走,什麼大灘區,一條死路,唐水滾唐魚,再搵班勾周死窮鬼話一齊發達,資金慢慢的走,真係引用古詩「皇師北定中原曰,家祭無忘告乃翁」大江東去,此恨綿綿無絕期😂
南非佬背後咪又係大陸佬太子黨走資!佢走西人走,我哋都一齊走……資😎🌹

唔巧牙

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-4-9 05:35 PM 發表

唔巧牙
你幾時移民

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-9 05:37 PM 發表

你幾時移民
移民係另一樣野,始終生於斯長於斯,明白嗎?

啲mpf真係唔會擺落港股到,又美團又海底撈,一半保本一半美股

緊急切支

引用:
原帖由 大力士haha 於 2021-4-9 05:41 PM 發表

啲mpf真係唔會擺落港股到,又美團又海底撈,一半保本一半美股
啱!就算美女股災都可以再上返去,講女就、、、、、

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-4-9 05:37 PM 發表

你幾時移民

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]