• 瀏覽: 1,574
  • 回覆: 28
渣9633農夫山泉,做唔到中國首富都可以做香港首富賣東江水都可以做首富,哥哥賣薯條一樣得

我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
要先去老麥比賽
做左炸薯王才有資格

上海街做大媽

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-4-8 04:32 PM 發表

上海街做大媽
錢大媽?

你阿哥就快輸到飲滴露

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2021-4-8 05:44 PM 發表

你阿哥就快輸到飲滴露
美國股神飲可樂,中國股神飲山泉

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-4-8 05:47 PM 發表

咁你隻鄉土燈神阿哥飲滴露咪岩囉

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-4-8 05:47 PM 發表

小妹一隻大家樂養全家

飲到你生cancer 

1, 1038, 1299, 3988, 1199, 525, 1800, 19, 836, 1212, 2386, 700, 135, 3301, 2233, 1233
引用:
原帖由 Faiz_2 於 2021-4-8 05:50 PM 發表

咁你隻鄉土燈神阿哥飲滴露咪岩囉
頂你忽忽咩

建議你哥哥, 食埋農藥🤭

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-4-8 05:34 PM 發表

錢大媽?
燶夫山泉

仲要一路打士碌架

引用:
原帖由 IMS 於 2021-4-8 06:53 PM 發表

仲要一路打士碌架
唔好提佢大佬傷身事啦,佢哥哥上次比人從後面一Q清袋呀!!

引用:

農夫非常富貴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]