• 瀏覽: 14,320
  • 回覆: 54
  • 追帖: 4
如題,平時做得T多,每日都會做幾次
加加埋埋手續費都多,覺得而加用緊個間$15一次都嫌貴
玩港股邊間劵行最抵用?最好有mobile app,謝謝

熱賣及精選
15蚊已經算平,再平d真係幫唔到你

一通 5蚊一次trade 免佣金

不過一通個server都幾廢下 好易lag機 而且個app垃圾黎

每日T幾次都仲要問邊間平😆。想問吓賺多定蝕多?

引用:
原帖由 sinszeccy 於 2021-4-8 04:21 PM 發表

15蚊已經算平,再平d真係幫唔到你
少數怕長計,密密做T都幾貴手續費下

引用:
原帖由 139man 於 2021-4-8 10:12 PM 發表

每日T幾次都仲要問邊間平😆。想問吓賺多定蝕多?
就係做下做下發現手續費都幾多下,一半半,都係貪快錢,我唔敢自認勁

引用:
原帖由 keithwan123 於 2021-4-8 05:53 PM 發表

不過一通個server都幾廢下 好易lag機 而且個app垃圾黎
咁唔洗啦,雖然我想要平,但最起碼都server穩定
做開T,一陣lag機出唔切貨我真係喊出黎😂

引用:
原帖由 keithwan123 於 2021-4-8 05:53 PM 發表

有無試過用boom,而加用app落港股5蚊單,同一通一樣平,但佢個app好用D

唔點清楚

尊嘉平台費1元
Sofi 免傭免平台費

這兩間都用緊,應該系最平

引用:
原帖由 lionwongwong 於 2021-4-9 06:06 PM 發表

有無試過用boom,而加用app落港股5蚊單,同一通一樣平,但佢個app好用D
之前聽過 無用過
又幾平喎 但好唔好用?

引用:
原帖由 chanpc888 於 2021-4-12 07:22 AM 發表

尊嘉平台費1元
Sofi 免傭免平台費

這兩間都用緊,應該系最平
尊嘉無聽過
sofi 有用過 買美股 但聽講佢個server同一通 有得fight!

引用:
原帖由 thisiskai 於 2021-4-8 03:42 PM 發表

如題,平時做得T多,每日都會做幾次
加加埋埋手續費都多,覺得而加用緊個間$15一次都嫌貴
玩港股邊間劵行最抵用?最好有mobile app,謝謝
輝立隔日先找數,可賭白頭片,但trade 一次至少收一佰。

引用:
原帖由 19611691 於 2021-4-12 11:56 AM 發表

輝立隔日先找數,可賭白頭片,但trade 一次至少收一佰。
輝x  平台廢 經紀貴

引用:
原帖由 ctchan 於 2021-4-12 12:47 PM 發表

輝x  平台廢 經紀貴
平台月費二百幾,新加坡科技 ,都仲廢??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]