• 瀏覽: 918
  • 回覆: 19
南非佬沽QQ走佬,李家誠撤資,海底撈老闆撤資移民新加坡,PCCW老闆將親生仔富衞保險撤資回新加坡上市,美債準備爆煲,所有重點中概股已回港上市呃完最後一轉水,另外有一半港股已經完成高位配股集資cap水搵笨七,另有大量公司博大霧發債食最後一水,美股的泡沫已經超越1929 年的水平,情況汲汲可危!

只有一隻股票救到香港人,
就係341 大家樂集團!

大家樂提供早餐,午餐,下午茶,晚餐和宵夜,每天由早上七時起照顧住全香港人的飲食!

全港大部分的中小學,八大大學院校,商業機構的公司飯堂,政府機構飯堂,全港醫院的飯堂,都是由大家樂主理,每年365 日不眠不休地照顧住香港人的肚子!

另外大家樂已經和全中國八大地產商簽署合約,獨家優先在旗下的商場開店,照顧埋全中國人的一日五餐!

民以食為天,舌尖上的中國,無論個世界變成點都好,人民基本需求都是食為天!

謝謝大家樂賜我飲食!

$34.1 hkd go go go!

熱賣及精選
一隻大家樂養全家

亞爺係只會大手買騰訊,大家樂是不會買的

引用:
原帖由 xray2012 於 2021-4-8 01:01 PM 發表

亞爺係只會大手買騰訊,大家樂是不會買的
QQ照顧到人民的肚子嗎?民以食為天!

引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-4-8 01:03 PM 發表

QQ照顧到人民的肚子嗎?民以食為天!
飲食業股從來沒人炒作

引用:
原帖由 xray2012 於 2021-4-8 01:04 PM 發表

飲食業股從來沒人炒作
午餐時間到,師兄幫幫手,買份大家樂午餐試下啦,包你食上癮!

笑佑⋯⋯不好意思

引用:
原帖由 北斗七星 於 2021-4-8 01:10 PM 發表

笑佑⋯⋯不好意思
哈哈,師兄你今日食左大家樂未?好好食㗎

引用:
原帖由 彭慧中 於 2021-4-8 01:13 PM 發表

哈哈,師兄你今日食左大家樂未?好好食㗎
今日素食餐廳

引用:
原帖由 北斗七星 於 2021-4-8 01:22 PM 發表

今日素食餐廳
收到

唔係講笑 今次上硬298

引用:
原帖由 後天懷舊的樓奴 於 2021-4-8 02:34 PM 發表

唔係講笑 今次上硬298
頭先有大戶大注入左大家樂

大家樂求完美
創新態度認真
款式多樣
美味同享
全力齊心
全力齊心
為你做足100分

今日已有大戶掃入大家樂股票!

聽日大家樂繼續升!

主題標籤 #移民