• 瀏覽: 21,541
  • 回覆: 147
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-4-7 07:28 PM 發表

搵買家,唔洗咁做架師兄
即是話唔通我賣樓,要將層樓轉名比中原同美聯先賣咩!人家公布左持股量啦,你查真少少你會明我講咩
樓同股票唔同,股票不嬲配售都要射倉

熱賣及精選
咁就係啦

附件

Screenshot_20210407-192929_Futubull.jpg(151.64 KB)

2021-4-7 07:36 PM

有足球的地方就有江湖,有江湖就有紛爭,有紛爭就有足球。
引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-4-7 07:28 PM 發表

搵買家,唔洗咁做架師兄
即是話唔通我賣樓,要將層樓轉名比中原同美聯先賣咩!人家公布左持股量啦,你查真少少你會明我講咩
其實4月2日有KOL 已經講左呢批貨. . .只係未明動向. . . 其實如果做多小小功課就會發覺南非佬3年前承諾3年內唔再減持(時間岩岩好)
https://www.youtube.com/watch?v=cNh7qMQ--Xc

引用:
原帖由 pktfchan 於 2021-4-7 07:34 PM 發表

佢真係唔識㗎

引用:
原帖由 cskch 於 2021-4-7 06:52 PM 發表

佢只係存倉轉左去大摩咋.

即係等於你將D 貨由匯豐銀行轉倉去富途咁樣. 係無賣到架.
yes, 大摩只係代表人身份拎住啲貨幫賣家sale出去,即係22號攞左貨今日sale完聽日上板。

引用:
原帖由 pktfchan 於 2021-4-7 07:34 PM 發表

其實都係大股東同大股東之間嘅買賣,根本唔會係街出現!算啦師兄!大把假新聞
我都係相信自己消息來源!

引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-4-7 06:39 PM 發表

淡友製造恐慌情緒姐!嚇我唔到嘅
你製造多次俾我睇吓

當人人恐慌時
你咪有機會做香港巴菲特?

tc
好消息

有排跌,等買平貨

引用:
原帖由 cskch 於 2021-4-7 06:52 PM 發表

佢只係存倉轉左去大摩咋.

即係等於你將D 貨由匯豐銀行轉倉去富途咁樣. 係無賣到架.
終於有個人識野🤭

大魔是控制香港股票市場價格的魔王

引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-4-7 06:39 PM 發表

淡友製造恐慌情緒姐!嚇我唔到嘅
你唔識驚就好,買多D

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2021-4-7 08:09 PM 發表

你唔識驚就好,買多D
買左60萬元,夠唔夠多,唔夠明天再買多100萬元

今朝勁假時段,已經聞到燶味
問題係佢今次有冇好似上次一樣,承諾3年內唔再賣出?  有冇禁售期?

如果唔係佢咁大貨,耐唔中整2%出嚟都咪話唔爽,股價好難大升。  不過佢作為大股東,仲有成三成貨,應該唔會隊冧佢。

而且大手接貨嗰啲都唔係傻仔  
3年前$405接,揸3年都執返50%。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]