• 瀏覽: 21,504
  • 回覆: 147
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 經驗老散 於 2021-4-7 07:05 PM 發表

郭sir叫大家唔好驚呀
郭sir自身難保大把蟹貨 太陽神女郎都奶曬嘢

熱賣及精選
引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-4-7 07:04 PM 發表

冇講話會賣
新聞都話減持
唔賣即係免費送? 仲ON9

引用:
原帖由 cskch 於 2021-4-7 06:52 PM 發表

佢只係存倉轉左去大摩咋.

即係等於你將D 貨由匯豐銀行轉倉去富途咁樣. 係無賣到架.
Agree!

引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-4-7 07:16 PM 發表

唔知你啱,定我啱啦!大股東將啲貨轉來轉去,好得閒咩,咁大舊貨,沽到幾時?更係內部股東接貨架啦,唔通沽出街咩,重有靚價沽咩?
就係搵摩根幫手搵人接,咁都唔明?

引用:
原帖由 香港回收的神 於 2021-4-7 07:16 PM 發表

高手, 係轉俾魔根沽, 你識唔識? 雖然我700 幾有一手, 面對現實啦
咁你打唔打算放

引用:
原帖由 20687254 於 2021-4-7 07:21 PM 發表

新聞都話減持
唔賣即係免費送? 仲ON9
配售比大摩

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-4-7 07:22 PM 發表

咁你打唔打算放
佢可以由300 幾彈上700 幾, 只要775 唔係終極高位, 我選擇坐

引用:
原帖由 香港回收的神 於 2021-4-7 07:23 PM 發表

佢可以由300 幾彈上700 幾, 只要775 唔係終極高位, 我選擇坐
請問點知775係唔係終極高位?

引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-4-7 07:16 PM 發表

唔知你啱,定我啱啦!大股東將啲貨轉來轉去,好得閒咩,咁大舊貨,沽到幾時?更係內部股東接貨架啦,唔通沽出街咩,重有靚價沽咩?
大戶折讓價接貨. . . 市場多左咁多流通股. . . 大戶購買力一下子消化哂. . . 手中貨多左咁多. . . 緊要沽返D. . .  跌硬啦

孖展倉有D友仔分分鐘唔夠按金. . . 可能出現小量斬倉盤. . . . . 可能拖累其他股. .

呵. . .有戲睇

引用:
原帖由 核心善良的盒子 於 2021-4-7 07:24 PM 發表

請問點知775係唔係終極高位?
無人知架, 亦好少人估到佢可以升到700幾

唔係接咗,係南非股東要射個倉落大摩果度幫佢派貨

引用:
原帖由 silverblue03 於 2021-4-7 06:39 PM 發表

淡友製造恐慌情緒姐!嚇我唔到嘅
大摩只係暫時管理呢批貨係咪呢?

引用:
原帖由 pktfchan 於 2021-4-7 07:21 PM 發表

就係搵摩根幫手搵人接,咁都唔明?
搵買家,唔洗咁做架師兄
即是話唔通我賣樓,要將層樓轉名比中原同美聯先賣咩!人家公布左持股量啦,你查真少少你會明我講咩

大摩只係經紀,你班人無陰公

呢批股係咪咁呀

附件

Screenshot_20210407-192929_Futubull.jpg(151.64 KB)

2021-4-7 07:30 PM

有足球的地方就有江湖,有江湖就有紛爭,有紛爭就有足球。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]