• 瀏覽: 25,810
  • 回覆: 112
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 3800gogogo 於 2021-4-7 07:27 PM 發表

好運
唔怕嘅,大行唱好值仟元,係叫你們買,佢出貨。

熱賣及精選
引用:
原帖由 wahtin 於 2021-4-7 07:33 PM 發表

即喺大股東大把貨在手,驚炒起好價佢又沽貨.
3年內吾再賣

而家唔知放唔放好🙁

似跌唔落,人哋620蚊築雙底
就算配售消息乜都出齊都仲頂住,睇嚟股王都仲有好多散戶抬價

記得之前2342都配股,呢d弱雞股一配就散哂,由3.4一路跌到而家2蚊,講真大股東一套現就係要拎錢走人,邊會死錯人

但係qq有少少分別,新經濟龍頭大股,北水支持,今日就算暫時微跌都有幾億淨買入,大市總成交半日成2000億應該破哂紀錄

700今日硬食消息一定要跌㗎啦,但只要大市向返好,一定係向上而唔會跌

引用:
原帖由 noble1208 於 2021-4-8 12:21 PM 發表

似跌唔落,人哋620蚊築雙底
就算配售消息乜都出齊都仲頂住,睇嚟股王都仲有好多散戶抬價

記得之前2342都配股,呢d弱雞股一配就散哂,由3.4一路跌到而家2蚊,講真大股東一套現就係要拎錢走人,邊會死錯人

但係qq有少少分別,新經濟龍頭大股,北水支持,今日就算暫時微跌都有幾億淨買入,大市總成交半日成2000億應該破哂紀錄

700今日硬食消息一定要跌㗎啦,但只要大市向返好,一定係向上而唔會跌
我都無放。覺得似跌唔落

邊條PK搶哂啲平貨 

1, 1038, 1299, 3988, 1199, 525, 1800, 19, 836, 1212, 2386, 700, 135, 3301, 2233, 1233
引用:
原帖由 核心善良的盒子 於 2021-4-8 12:25 PM 發表

我都無放。覺得似跌唔落
話去到$350個d唔該死出黎

引用:
原帖由 garychow1984 於 2021-4-8 01:10 PM 發表

話去到$350個d唔該死出黎
硬膠膠up啫
跌多過2成我都唔信啦

61987 就黎頂唔順

又係時候開po 聽日開市700升幾多

又可以講
升升升

古惑的鎗市, 估唔到開咩。

希望聽日升返

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]