• 瀏覽: 25,805
  • 回覆: 112
  • 追帖: 3
跌幾多?😞

熱賣及精選
小米之前配售價23.7 , 小米跌到20蚊幾。
700 跌到配售價 9折,550 蚊啦。

引用:
原帖由 andy-88 於 2021-4-7 06:51 PM 發表

小米之前配售價23.7 , 小米跌到20蚊幾。
700 跌到配售價 9折,550 蚊啦。
唉。。有排都唔會升得返😞

引用:
原帖由 核心善良的盒子 於 2021-4-7 06:56 PM 發表

唉。。有排都唔會升得返😞
我604入,為左買舊經濟股,係假期前615 走左,昨日都仲後悔到不得了,太早放。
今日收市,個氣氛完全唔同晒。有時d野,真係講運氣。

引用:
原帖由 andy-88 於 2021-4-7 07:00 PM 發表

我604入,為左買舊經濟股,係假期前615 走左,昨日都仲後悔到不得了,太早放。
今日收市,個氣氛完全唔同晒。有時d野,真係講運氣。
你而家好慶幸自己走哂
我35x入。。而家只係賺少好多姐。。不過真係好失望

引用:
原帖由 核心善良的盒子 於 2021-4-7 07:01 PM 發表

你而家好慶幸自己走哂
我35x入。。而家只係賺少好多姐。。不過真係好失望
你賺咁多,唉咩姐

引用:
原帖由 andy-88 於 2021-4-7 07:03 PM 發表

你賺咁多,唉咩姐
我等佢升返上700架嘛。。估唔到一路跌。。跌到今次咁大獲

唔好呀

575---525

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!
引用:
原帖由 $navyseals 於 2021-4-7 07:05 PM 發表

575---525
唔好呀😞

引用:
原帖由 核心善良的盒子 於 2021-4-7 06:38 PM 發表

跌幾多?😞
【騰訊股價】騰訊大股東Naspers擬折讓最多8.7%沽1.92億股 涉資逾1100億元
https://inews.hket.com/article/2925633?r=cpstni

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-4-7 07:06 PM 發表

【騰訊股價】騰訊大股東Naspers擬折讓最多8.7%沽1.92億股 涉資逾1100億元
https://inews.hket.com/article/2925633?r=cpstni
我驚跌到500

引用:
原帖由 核心善良的盒子 於 2021-4-7 07:04 PM 發表

我等佢升返上700架嘛。。估唔到一路跌。。跌到今次咁大獲
你最多坐多一會。
大把人 6幾蚊入,而家唔知點算。

引用:
原帖由 核心善良的盒子 於 2021-4-7 07:07 PM 發表

我驚跌到500
500,我會入

引用:
原帖由 andy-88 於 2021-4-7 07:08 PM 發表

你最多坐多一會。
大把人 6幾蚊入,而家唔知點算。
仲坐?我驚越坐越跌。。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]