• 瀏覽: 21,992
  • 回覆: 214
  • 追帖: 2
新區漸完善,又新樓露台、又低水,你唔要偏要去懐舊都冇辦法。

熱賣及精選
引用:
原帖由 寒冬硬硬的結他 於 2021-4-6 06:28 AM 發表

交通: miss 左一架要等15分鐘?繁忙時間吾係。
人口密度:高過旺角,無數據睇。你話高過荃灣都得。
空間質素:最近無咩事。可以用環保處空氣紀錄比較。比較全港都得。所以,質素好左。
商場:人多。你吾係要樓下變死場呀馬?

利申:15年買了三期,19年賣左。六期兩房向南收租。
美孚新村和太古城人口密度比起日出康城有過之而無不及。 自己research下塊地總面積+人口就會知! 

加上日出起得D樓高(50層以上), 樓與樓之間的距離遠很多,相對上不會有美孚、 太古城的樓望樓的情況!!

又污糟又臭多狗屎,狗主不自律周街痾屎痾尿,重型車大麈噪音大,垃圾臭氣,成個城寨得個濕9商場,買餸唔得搭車唔得,出市區又時間長,自己揸車車位唔得又日日塞到仆街,連去機場都一東一西,根本唔值咁貴,但依然好多傻仔咁貴衝入去

引用:
原帖由 星星同學會 於 2021-4-5 12:24 PM 發表

交通:黨鐵miss 左一架等十五分鐘以上
人口密度:高過旺角
空氣質素:以前堆填區麻麻地,最近幾年無咩事
商場: 先唔講等左十年先有個商場,有前吹到有幾大間, 而家得閒weekend 落商場以為自己去左華強北,多人到核爆

仲要好多期都未起好已經咁多人,點解仲會成班傻仔18k 一呎都照買? 真係諗唔明

利申:唔係住康城
曱甴行水渠,當然唔鐘意地鐵啦!

係囉 真金白銀買又會唔知自己要啲咩咁有趣既

今日lp6果19間現貨有成500台客排隊等買

引用:
原帖由 and018 於 2021-4-6 11:22 AM 發表

係囉 真金白銀買又會唔知自己要啲咩咁有趣既

今日lp6果19間現貨有成500台客排隊等買
嘩啦啦⋯⋯

張價單重加曬價

引用:
原帖由 重要聲明ABC 於 2021-4-6 11:34 AM 發表

嘩啦啦⋯⋯

張價單重加曬價
網上啲人最醒 打幾隻字又唔駛成本 叻過哂真金白銀買啲人 

區區也有捧場客,更何況一個咁大嘅私樓群?
值唔值得我唔敢講,不過如果要揀,我一定會等抽13期。
有信和、嘉里參與,質素有保證之餘,座落更加好!

引用:
原帖由 and018 於 2021-4-6 11:49 AM 發表

網上啲人最醒 打幾隻字又唔駛成本 叻過哂真金白銀買啲人 
師兄打了班 鍵盤戰士 一大杷

Lp 6 今日清埋

你冇睇錯
今日LP6️⃣發售1️⃣9️⃣件撻訂貨
現場超過5️⃣0️⃣0️⃣台客、
5️⃣0️⃣0️⃣台客:
2件1房約59x萬😱😱
2件2房開廚 約770萬😱😱😱
5件2房梗廚823-918萬
10件3-4房💪💪💪💪💪

引用:
原帖由 巴士深情的獅 於 2021-4-6 12:25 PM 發表

Lp 6 今日清埋

你冇睇錯
2件1房約59x萬😱😱
勁呀

rubbish area

引用:
原帖由 巴士深情的獅 於 2021-4-6 12:25 PM 發表

Lp 6 今日清埋

你冇睇錯
2件1房約59x萬😱😱
借用

引用:
原帖由 星星同學會 於 2021-4-5 12:24 PM 發表

交通:黨鐵miss 左一架等十五分鐘以上
人口密度:高過旺角
空氣質素:以前堆填區麻麻地,最近幾年無咩事
商場: 先唔講等左十年先有個商場,有前吹到有幾大間, 而家得閒weekend 落商場以為自己去左華強北,多人到核爆

仲要好多期都未起好已經咁多人,點解仲會成班傻仔18k 一呎都照買? 真係諗唔明

利申:唔係住康城
簡單,5洗見到d 5想見到ge人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]