• 瀏覽: 21,987
  • 回覆: 214
  • 追帖: 2
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
我覺得康城有佢既吸引力
1. 首都領都唔駛1千萬可以買到3房, 住得大D唔好咩?
2. 講堆填區已經OUT, 因為無味好耐
3. 去港島線都快, 比九龍灣啟德果D快點吧
4. 無公屋, 品流好好多
5. 升值潛能一定好過坑口寶琳
當然我覺得今時今日買將軍澳最好買將南或康城

引用:
原帖由 oldlaiming131 於 2021-4-5 05:53 PM 發表

我覺得康城有佢既吸引力
中肯👍

鍾意睇日出, 朝氣撥撥~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 oldlaiming131 於 2021-4-5 05:53 PM 發表

我覺得康城有佢既吸引力
Very fair comments

引用:
原帖由 我沒有說謊2 於 2021-4-5 05:49 PM 發表

原來你個白痴買左垃圾將南一房🤦‍♀️內園窄到咁你都買得落,諗住買左就可以沾海景房光?傻啦
將南內園一房係搵傻仔笨⋯

@重要聲明ABC 師兄,難怪佢咁敏感
唔怪之得啦

將南一房
自住又好
投資又好
高不成低不就矣

就等於你同人講買左架波子
要威威
其實係架舊款boxster

引用:
原帖由 星星同學會 於 2021-4-5 12:24 PM 發表

交通:黨鐵miss 左一架等十五分鐘以上
人口密度:高過旺角
空氣質素:以前堆填區麻麻地,最近幾年無咩事
商場: 先唔講等左十年先有個商場,有前吹到有幾大間, 而家得閒weekend 落商場以為自己去左華強北,多人到核爆

仲要好多期都未起好已經咁多人,點解仲會成班傻仔18k 一呎都照買? 真係諗唔明

利申:唔係住康城
買得起叫儍仔?
買唔起 覺得貴 笑人儍仔果d 係咩?😂😂😂
LP6最貴成交尺價$26000 唔通果買家係儍仔?
我就寧願做有能力嘅儍仔
好過做無能力嘅叻仔👍👍👍

因為港島東同天晉都過1000,佢先食正林鄭Plan

無人買貴我遲點點出摸頂post

引用:
原帖由 惡神叢雲劾 於 2021-4-5 07:01 PM 發表

買得起叫儍仔?
買唔起 覺得貴 笑人儍仔果d 係咩?😂😂😂
LP6最貴成交尺價$26000 唔通果買家係儍仔?
我就寧願做有能力嘅儍仔
好過做無能力嘅叻仔👍👍👍
師兄一針見血👍
有市有價買得起咪買囉
買唔起走去笑有錢人傻仔
真係好笑嘅現象⋯

引用:
原帖由 重要聲明ABC 於 2021-4-5 06:23 PM 發表

唔怪之得啦

將南一房
自住又好
投資又好
高不成低不就矣

就等於你同人講買左架波子
要威威
其實係架舊款boxster
全中

根本澳南一房係垃圾黎
住到完全唞唔到氣

引用:
原帖由 重要聲明ABC 於 2021-4-5 03:12 PM 發表

我也有朋友買入康城三房加儲物室加靚無敵大海景  望到杏花邨

兩夫婦         兩個都有Dr 銜頭
男的在將軍澳醫院上班
女的在科技大學上班
男家屋企在太古

買邊度
除咗講預算
亦都講自己平時生活圈
同埋自己嘅要求

根本冇嘢好詆毀
有眼光

引用:
原帖由 tiffanyw 於 2021-4-5 04:21 PM 發表

因為白痴。有錢買將軍澳南一房也好過康城三房
一睇你就知高追將南,但係自己層樓冇升過 ,但康城係咁升, 已經同價咁濟心一定很難受

放心,過多兩三年康城超越將南到時你仲難受

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]