• 瀏覽: 13,862
  • 回覆: 116
  • 追帖: 2
SC284, LP280, 28840各1;delta~+0.2左右

熱賣及精選
引用:
原帖由 launancy388 於 2021-4-14 10:31 PM 發表

SC284, LP280, 28840各1;delta~+0.2左右
個倉近似中性,今日不推止蝕。諗下先

今晚過夜策略:候高沽,明早平倉。今晚-明早,不作買入,開倉跟止。

引用:
原帖由 launancy388 於 2021-4-14 10:31 PM 發表

28846平倉先

Touched盤,28776揸一細期。對返曬先,避一避10點鐘的波動

今晚過夜策略:候低買入,星期一早上平倉。今晚-星期一早上,不作沽空

揸1細期@29022, SL<=28938, 28933

Touched sl

打波先來落雨,唔通連個天都唔鍾意我啊😂😂

細權SP282@118(delta 0.2, iv17.2) & LC298@97(delta 0.19, iv16)

樓主下星期睇升?

引用:
原帖由 chocolate321 於 2021-4-17 02:46 PM 發表

樓主下星期睇升?
過夜盤,睇開市一陣間。未搵到點睇幾日咁長遠。就好似IPO咁,上市後就不再是IPO情懷

引用:
原帖由 launancy388 於 2021-4-17 03:28 PM 發表

過夜盤,睇開市一陣間。未搵到點睇幾日咁長遠。就好似IPO咁,上市後就不再是IPO情懷
我覺得佢開市果半個鐘都是自由行(可上可落), 而且買啱方向都會震走先行, 咁不如唔使過夜好d
下星期升跌都無意見

引用:
原帖由 chocolate321 於 2021-4-17 05:00 PM 發表

我覺得佢開市果半個鐘都是自由行(可上可落), 而且買啱方向都會震走先行, 咁不如唔使過夜好d
下星期升跌都無意見
也是也是,經常這樣

前收28980, 先去28749, 現在29244。好一個推左走右,虛晃一槍,再虐剎淡倉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]