• 瀏覽: 8,310
  • 回覆: 54
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 Reporterdog 於 2021-4-6 11:05 PM 發表

用香港炒樓果套返大陸係行唔通,唔好博,留番香港買股票
結論是同意師兄你講法,因為研究左幾日,二三線供應太多,十室九室九空,長年升唔起!
所以不會浪費資金買大陸樓。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢個盤退休好呀!如果有車會方便d。

回覆 引用 TOP

地點升不升也不重要,問題是周邊根本無人~~~連個公交車站也要行2公里~買了度一下假還可以,升值別想了~

回覆 引用 TOP

來了就是神灣人

回覆 引用 TOP

我覺得最主要睇師兄覺得10年20年後菠蘿會唔會賣到金咁貴 如果有可能就搏得過
一個人口少 種菠蘿射小小小鎮真係冇咩信心
師兄唔好睇廣告有幾好睇 要去現場感受一下
買中山我覺得一係市中心 一係近廣州 一係近珠海 而家就近埋深中通道 冇呢幾點真係等20年都唔知排到你升未
如果自住留意番當地指水
好似我住係三鄉雅居樂 果頭都係香港 澳門人多 仆街個髮型店夠膽開258人仔一個頭😂😂😂

引用:
原帖由 亞維 於 2021-4-10 02:02 PM 發表

我覺得最主要睇師兄覺得10年20年後菠蘿會唔會賣到金咁貴 如果有可能就搏得過
買中山我覺得一係市中心 一係近廣州 一係近珠海 而家就近埋深中通道 冇呢幾點真係等20年都唔知排到你升未
如果自住留意番當地指水
好似我住係三鄉雅居樂 果頭都係香港 澳門人多 仆街個髮型店夠膽開258人仔一個頭😂😂😂
要有信心,真係要番香港買,莫講話神灣,就算深圳廣州都滿足唔到你,都係果句,離開香港就會發覺最討厭的就是香港人,三鄉雅居樂最大敗筆亦都係班香港人

聽說佣金10萬起,誰買誰遭殃

引用:
原帖由 呢個灰桌布 於 2021-4-10 11:17 PM 發表

聽說佣金10萬起,誰買誰遭殃
團購費

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2021-4-10 11:06 PM 發表

要有信心,真係要番香港買,莫講話神灣,就算深圳廣州都滿足唔到你,都係果句,離開香港就會發覺最討厭的就是香港人,三鄉雅居樂最大敗筆亦都係班香港人
😭😭😭番到香港自己都唔慣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞維 於 2021-4-10 02:02 PM 發表

如果自住留意番當地指水
258包吹呀?吹下面?
甘貴真的使吾起

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]