• 瀏覽: 11,464
  • 回覆: 22
>$220叫人入BYD(1211)🚙, 又話幫自己d客都買咗, 而家叫人$175走, 咁即係你蝕咗d客嘅錢💸?
https://youtu.be/rfeOvOwuC88進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 manhoman 於 2021-4-2 04:37 PM 發表

175.87 +6.80 (+4.02%)

大陸比亞迪今日升..
如果補持到我地開市都應該升
其實跌咗好多, 升我唔會覺得意外囉😊。

引用:
原帖由 北斗七星 於 2021-4-2 04:47 PM 發表

肯認錯叫人走,已經好負責任
有啲叫你死守捱下價,下場唔講都知
所以呢, 分析員真係信唔過囉🙄。

引用:
原帖由 Georgeguo 於 2021-4-2 04:56 PM 發表

條pk當日話信義光能$22好平,光伏大牛市有排升,前幾天跌到$12。依家竟然反口只話$13有叫人買,唔認$22導人接。
分析員有邊個準㗎😂?

引用:
原帖由 北斗七星 於 2021-4-2 06:27 PM 發表

無聊聽下,條友同敦思治差唔多
自圓其說,背書包
成班都係咁啦😔。

引用:
原帖由 北斗七星 於 2021-4-2 08:01 PM 發表

信⋯⋯神⋯⋯最好
股神👍🏻。

引用:
原帖由 北斗七星 於 2021-4-2 08:02 PM 發表

超級筍工
有糧💰出。

引用:
原帖由 topss 於 2021-4-2 11:52 PM 發表

唔聽唔睇佢, 一定 冇損失。
錯都咁都可以做董事總經理💼, 呢間公司真係搵鬼👻幫襯咩?

引用:
原帖由 北斗七星 於 2021-4-3 05:13 AM 發表

身邊總有一個
個個都係呀👍🏻。

引用:
原帖由 明日永恆的世界 於 2021-4-3 08:16 AM 發表

講股佬都好信,掂嘅洗比料人買,自己食自己發達啦!
你講得啱👍🏻。

引用:
原帖由 傑.. 於 2021-4-3 09:00 AM 發表

師兄,你好,你應該賺左大錢啦,你隻愛股1211。
師兄,
你好! 我都想賺大錢💰呀。

引用:
原帖由 傑.. 於 2021-4-3 02:55 PM 發表

你隻1211升左咁多,你賺唔少啦💪😄
高位係$278, 而家係$177呀🙄。

引用:
原帖由 傑.. 於 2021-4-3 08:06 PM 發表

吓,你點會咁高位入?記得4年多之前係70蚊左右,你好睇好,話必破紅底,當年我都有跟你買都有少少獲利。

算你呢注$278,但70-90左右你應該賺左幾轉啦。
無錯, 我$70左右有貨, 但唔只呢個價有, 其它價都有呀😂。你都OK啦, 恭喜你有錢賺💰。長線我相信BYD🚙一定會過$300, 不過好多人唔敢買呀😊。

引用:
原帖由 傑.. 於 2021-4-4 09:02 PM 發表

賬面上你利潤相當豐厚,但你應得既。當年你真係花好多心機同時間係廸廸仔身上。我抆你車邊都執左少少,哈哈。

其實廸廸仔衣家比四年前更加穏建安全,破三百一啲都唔難,可惜慚時我資金坐緊左艇,否則現價入相當唔錯。
真係有利潤💰, 不過唔算豐厚, 股票有賺有蝕啦🤭。

引用:
原帖由 特朗狗 於 2021-4-3 03:26 PM 發表

林咩享好話唔好聽就係老千.
佢個時講咩1211,200幾蚊唔使怕
結果呢?
輪Sir&腳Sir都一樣, 睇佢哋就知佢哋無料啦, 根本就係呀伯講股, 嘥氣🤭。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]