• 瀏覽: 11,481
  • 回覆: 75
引用:
原帖由 傑.. 於 2021-4-3 08:06 PM 發表

吓,你點會咁高位入?記得4年多之前係70蚊左右,你好睇好,話必破紅底,當年我都有跟你買都有少少獲利。

算你呢注$278,但70-90左右你應該賺左幾轉啦。
無錯, 我$70左右有貨, 但唔只呢個價有, 其它價都有呀😂。你都OK啦, 恭喜你有錢賺💰。長線我相信BYD🚙一定會過$300, 不過好多人唔敢買呀😊。

熱賣及精選
引用:
原帖由 mega001 於 2021-4-4 11:33 AM 發表

無錯, 我$70左右有貨, 但唔只呢個價有, 其它價都有呀😂。你都OK啦, 恭喜你有錢賺💰。長線我相信BYD🚙一定會過$300, 不過好多人唔敢買呀😊。
賬面上你利潤相當豐厚,但你應得既。當年你真係花好多心機同時間係廸廸仔身上。我抆你車邊都執左少少,哈哈。

其實廸廸仔衣家比四年前更加穏建安全,破三百一啲都唔難,可惜慚時我資金坐緊左艇,否則現價入相當唔錯。

班友真係以為觀眾會唔記得佢地講過咩 ...  è¬›ä¸­å°±èªå»å””中又唔提,

用銀行買股,佣金貴三倍,小數怕長計

優惠受條款約束
pk了

智勇雙全
叻仔,神人

引用:
原帖由 傑.. 於 2021-4-4 09:02 PM 發表

賬面上你利潤相當豐厚,但你應得既。當年你真係花好多心機同時間係廸廸仔身上。我抆你車邊都執左少少,哈哈。

其實廸廸仔衣家比四年前更加穏建安全,破三百一啲都唔難,可惜慚時我資金坐緊左艇,否則現價入相當唔錯。
真係有利潤💰, 不過唔算豐厚, 股票有賺有蝕啦🤭。

引用:
原帖由 特朗狗 於 2021-4-3 03:26 PM 發表

林咩享好話唔好聽就係老千.
佢個時講咩1211,200幾蚊唔使怕
結果呢?
輪Sir&腳Sir都一樣, 睇佢哋就知佢哋無料啦, 根本就係呀伯講股, 嘥氣🤭。

引用:
原帖由 manhoman 於 2021-4-3 03:31 PM 發表

如果高位買左1000股都可以冇十幾萬..
其實好多人2XX買左...
最慘係俾人誤導呀🙄。

引用:
原帖由 DustInGalaxy 於 2021-4-4 10:56 PM 發表

班友真係以為觀眾會唔記得佢地講過咩 ...  è¬›ä¸­å°±èªå»å””中又唔提,
佢哋腦🧠退化就以為人哋唔記得, 講嚟講去嘅嘢都一樣。好似腳Sir咁, 成日話1手1211🚙太貴, 每手要>$100,000。如果1拆10, 點都叫人買1手, 呢條友真係有問題🤯呀。

引用:
原帖由 mega001 於 2021-4-5 01:54 AM 發表

佢哋腦🧠退化就以為人哋唔記得, 講嚟講去嘅嘢都一樣。好似腳Sir咁, 成日話1手1211🚙太貴, 每手要>$100,000。如果1拆10, 點都叫人買1手, 呢條友真係有問題🤯呀。
郭蛇離地都叫有個普
最憎個仆街倫SIR 成鳩日叫人高追
算小小又鬆毛鬆翼
跌佢又唔撚講

引用:
原帖由 mega001 於 2021-4-2 07:47 PM 發表

分析員有邊個準㗎😂?
準就唔使做分析員
同講馬佬一樣
叫人買,自已冇買
人工照收

引用:
原帖由 特朗狗 於 2021-4-5 03:00 AM 發表

郭蛇離地都叫有個普
最憎個仆街倫SIR 成鳩日叫人高追
算小小又鬆毛鬆翼
跌佢又唔撚講
其實呢3個都差唔多, 呢d分析員好心唔好出嚟害人啦😔。

引用:
原帖由 Iqw長賭 於 2021-4-5 04:46 AM 發表

準就唔使做分析員
同講馬佬一樣
叫人買,自已冇買
人工照收
你又啱喎, 收咗錢💰, 蝕係你蝕, 唔關佢事🙄。

引用:
原帖由 mega001 於 2021-4-5 11:40 AM 發表

其實呢3個都差唔多, 呢d分析員好心唔好出嚟害人啦😔。
倫SIR我成個節目最鳩憎
林SIR吹水最撚叻
郭SIR叫無咁離地,佢都有支持睇好BYD

引用:
原帖由 mega001 於 2021-4-5 01:48 AM 發表

最慘係俾人誤導呀🙄。
有留心聽班友一排的人, 一定會留意到, 佢地講的野都準繩度, 都係一半半, 好野都講錯

用銀行買股,佣金貴三倍,小數怕長計

優惠受條款約束
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]