• 瀏覽: 16,241
  • 回覆: 62
  • 追帖: 2
又係話券商抽飛,加呢度9成ching話唔抽。

重點係,9959業務性質同隻百融雲完全唔一樣囉 加上國策支持金融供應鏈,中長真係無得輸。。

截飛我先出post,廢事比人話打手

利申 無抽百融雲有小注孖9959 A中

熱賣及精選
你咁睇好可以重注落B組

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Anothermesa 於 2021-3-31 06:34 PM 發表

重點係,9959業務性質同隻百融雲完全唔一樣囉 加上國策支持金融供應鏈,中長真係無得輸。。

隻隻冷門都好撚似

引用:
原帖由 Anothermesa 於 2021-3-31 06:34 PM 發表

睇好都唔落b? 蟹兄都all in左

回覆 引用 TOP

通常都是相反

回覆 引用 TOP

我都無抽百融雲,但上咗上兩注9959聯易融B1,抽前同樓主分析意見一樣

回覆 引用 TOP

個市吾就,勿都跌,定價又高一高,可能又靜返半年,

回覆 引用 TOP

今日隻6608咁嘅表現,聯易融已經跌入高危區

回覆 引用 TOP

認購人數超過28萬人,超額認購倍數約98倍
真係唔賭唔舒服?

回覆 引用 TOP

引用:

截飛我先出post,廢事比人話打手<<<

唔駛理D人講咩架啦。

thanks for sharing

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。

回覆 引用 TOP

眾人皆醉你最醒!

回覆 引用 TOP

60倍以上認購以上先增至28%香港發售,貨小易搞上好多敢款。

笑死, 亂吹,樓主賭性太大,輸到 語無倫次。

華萬我都有孖,不過如果係個時候上,我唔會孖。

引用:
原帖由 IPOMan 於 2021-3-31 10:39 PM 發表

笑死, 亂吹,樓主賭性太大,輸到 語無倫次。

華萬我都有孖,不過如果係個時候上,我唔會孖。
你點知樓主輸過?又何來語無倫次?

回覆 引用 TOP

冇抽,最多贏唔到錢。但一定唔會輸錢!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]