• 瀏覽: 3,045
  • 回覆: 49
小弟新手,用開大貓買股,最近想試下劵商開戶,聽講好似平d。請問有邊間劵商好用?

熱賣及精選
想平既一通幾平,$5/一次交易

引用:
原帖由 fws1010 於 2021-3-29 03:25 PM 發表

想平既一通幾平,$5/一次交易
如果你唔介意會lag機 買完啲貨會放唔番出去既
咁一通係幾抵既選擇既

牛牛啦,費用平,資訊多,50萬好喇,唔好多呀

最近有間新行,叫富元,開戶會有永久免傭優惠,而且抽新股都幾抵,現金抽十蚊一次

引用:
原帖由 羅家聰 於 2021-3-29 04:36 PM 發表

牛牛啦,費用平,資訊多,50萬好喇,唔好多呀
收費唔算平 抽新股手續費同孖展極貴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 appchan1003 於 2021-3-29 05:44 PM 發表

最近有間新行,叫富元,開戶會有永久免傭優惠,而且抽新股都幾抵,現金抽十蚊一次
係咪好似而家出面幾間咁巧立名目 話免傭然後有收平台費先

你想玩咩先?? 不過來來去去都係個幾間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pawpawko 於 2021-3-30 10:18 AM 發表

係咪好似而家出面幾間咁巧立名目 話免傭然後有收平台費先
呢間唔收平台費,淨係收傭,但依家開既戶口會永久豁免佣金
我上個月開左,用左一個月,買賣正股真係完全無收過錢

引用:
原帖由 appchan1003 於 2021-3-30 05:19 PM 發表

呢間唔收平台費,淨係收傭,但依家開既戶口會永久豁免佣金
我上個月開左,用左一個月,買賣正股真係完全無收過錢
提存方便嗎?
開名吧,那一間?

Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig.

人才有用不好用,

奴才好用没有用.
引用:
原帖由 BANBANBANBANBAN 於 2021-3-30 05:29 PM 發表

提存方便嗎?
開名吧,那一間?
方便,上面開左,富元

回覆 引用 TOP

凱基

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 appchan1003 於 2021-3-29 05:44 PM 發表

容易孖展嗎?90/95孖?

加入止蝕派

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pawpawko 於 2021-3-29 04:34 PM 發表

如果你唔介意會lag機 買完啲貨會放唔番出去既
咁一通係幾抵既選擇既
係咪即係好垃圾咁解

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]