• 瀏覽: 200,391
  • 回覆: 3,756
  • 追帖: 242
引用:
原帖由 勁跟到 於 2021-4-8 02:31 PM 發表

用開致富 買賣 手續費太貴 轉左牛牛 未按錯左😭
我啱啱轉都係咁
要慢慢適應

WHOEVER IS REALLY MEANT TO BE IN YOUR LIFE WILL GRAVITATE BACK TO YOU, NO MATTER HOW FAR THEY WANDER OFF...
熱賣及精選
引用:
原帖由 勁跟到 於 2021-4-8 02:33 PM 發表

跟水哥,轉頭就賺返啦

引用:
原帖由 Hello鼠 於 2021-4-8 02:34 PM 發表

跟水哥,轉頭就賺返啦
係跟水哥 勝個d 仲勝緊小小 所以唔係好心痛😂

引用:
原帖由 banana@haven 於 2021-4-8 02:34 PM 發表

我啱啱轉都係咁
要慢慢適應
me too...之前都試過,高位出貨變買入😭

引用:
原帖由 eman666 於 2021-4-8 02:35 PM 發表

我以前都試過,嚇鬼死

引用:
原帖由 勁跟到 於 2021-4-8 02:33 PM 發表

破財擋災,記得打醒十二分精神至好set價。

我都有兩個fd,一個錯手賣少咗,之後跌咗落嚟。
另一個,錯手賣左,之後爆升。

呢啲事情常有發生,人生不如意事 十常八九,去洗個面,飲杯茶,冷靜下

引用:
原帖由 Hello鼠 於 2021-4-8 02:34 PM 發表

跟水哥,轉頭就賺返啦
水晶球萬歲

WHOEVER IS REALLY MEANT TO BE IN YOUR LIFE WILL GRAVITATE BACK TO YOU, NO MATTER HOW FAR THEY WANDER OFF...
引用:
原帖由 banana@haven 於 2021-4-8 02:34 PM 發表

我啱啱轉都係咁
要慢慢適應
有次仲好笑 買美團set左個貨 入貨 諗注要做野唔得閒睇 之後又按錯高位入左 但個次好好運 一直爆上 300蚊走左

引用:
原帖由 eman666 於 2021-4-8 02:35 PM 發表

我好彩dd 想買幾萬股變咗買一手果隻, 心急

引用:
原帖由 banana@haven 於 2021-4-8 02:39 PM 發表

我好彩dd 想買幾萬股變咗買一手果隻, 心急
我都試過買入後不停升

引用:
原帖由 勁跟到 於 8-4-2021 02:36 PM 發表

有次仲好笑 買美團set左個貨 入貨 諗注要做野唔得閒睇 之後又按錯高位入左 但個次好好運 一直爆上 300蚊走左
我重攪笑,有間證券公司,話更新aastocks 將軟件改咗,買入同沽出,掉轉,我即時投訴,佢老細話冇問題,咁我只好取消戶口

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-4-8 02:24 PM 發表

0.51,有人頂,我0.53沽清,如果掃0.52,我會再入
水兄
係咪0.52有人掃哂就可以入返?

想入屌米 水兄點睇

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-4-8 02:40 PM 發表

我重攪笑,有間證券公司,話更新aastocks 將軟件改咗,買入同沽出,掉轉,我即時投訴,佢老細話冇問題,咁我只好取消戶口
應該打上慌張西望

引用:
原帖由 laamlaam820 於 8-4-2021 02:42 PM 發表

水兄
係咪0.52有人掃哂就可以入返?
係,還有1m4,末掃,不過買完又係等

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]