• 瀏覽: 236,854
  • 回覆: 4,384
  • 追帖: 242
引用:
原帖由 水冷機 於 2021-3-27 11:28 AM 發表

所有指數股,要睇星期一是否繼續向上,先可以決定,去操作,隨時大市,先升後回
水兄 你估計星期一恆指都應該繼續向上嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 半夜明豬豬 於 27-3-2021 11:49 AM 發表

水兄 你估計星期一恆指都應該繼續向上嗎?
28580因為有美團下跌,令升勢小咗

有咩傢俬擺設需要

WHOEVER IS REALLY MEANT TO BE IN YOUR LIFE WILL GRAVITATE BACK TO YOU, NO MATTER HOW FAR THEY WANDER OFF...
引用:
原帖由 banana@haven 於 27-3-2021 11:52 AM 發表

有咩傢俬擺設需要
不需要,有條香蕉

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-3-27 11:34 AM 發表

不如大家下星期留意,能源股,3800,451,757,712,大價968,6865,868
收到

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-3-27 11:34 AM 發表

不如大家下星期留意,能源股,3800,451,757,712,大價968,6865,868
留意咗451 有

WHOEVER IS REALLY MEANT TO BE IN YOUR LIFE WILL GRAVITATE BACK TO YOU, NO MATTER HOW FAR THEY WANDER OFF...
引用:
原帖由 水冷機 於 2021-3-27 11:51 AM 發表

28580因為有美團下跌,令升勢小咗
升已經好好🙏 水兄 另外星期五已入451  可幫忙留意下咩位可沽🙏

引用:
原帖由 banana@haven 於 27-3-2021 11:53 AM 發表

留意咗451 有

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-3-27 11:54 AM 發表

451未入,星期一咩位?

引用:
原帖由 半夜明豬豬 於 27-3-2021 11:54 AM 發表

升已經好好🙏 水兄 另外星期五已入451  可幫忙留意下咩位可沽🙏
睇0.34,可唔可以上,上唔到,有係0.3至0.34範圍

757都好像唔錯

引用:
原帖由 Blue豬 於 27-3-2021 11:56 AM 發表

757都好像唔錯
係呀757,想爆上0.5留上,不過大市唔就

支持水兄搬新屋

報到

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-3-27 10:53 AM 發表

個個專家都話恆指頭肩頂向下27200,
再向下25000,見昨晚美股向上,就話,
北水昨天開始流入港股,港股可以企穩向上
,其實股票市場,邊度有咁多專家,只有贏家,
同輸家,你想做邊個
我去到2月底,一年係股市搵540萬
如果計埋3月可能到660萬(冇錯我一個月搵120萬就算跌市都)
呢啲專家,一個月搵個10萬20萬,都唔知買唔買得起樓

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]