• 瀏覽: 31,164
  • 回覆: 84
  • 追帖: 6
個標題唔用 發達了 嘅?
有d唔慣喎

熱賣及精選
引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-4-9 03:45 PM 發表

有冇貨?
IPO兩手, 賬面蝕$6800

引用:
原帖由 li-ion 於 2021-4-9 03:48 PM 發表

IPO兩手, 賬面蝕$6800
兩手都蝕6叉幾野

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-4-9 03:49 PM 發表

兩手都蝕6叉幾野
老千股一隻,加垃圾

輸到喊

引用:
原帖由 cebe658 於 2021-4-10 08:11 AM 發表

輸到喊
ipo1000股, 賬面日日都蝕一千幾百. 但往往一止蝕就升.

日日破底

-4.3%

應該要賣都賣,好快會彈

發達啦

又跌

-5%

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-4-13 10:04 AM 發表

又跌

-5%
呢啲圈錢股,算吧啦

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-4-13 10:04 AM 發表

又跌

-5%
Ching, 你而家有幾多手? IPO?

日日睇, 計埋咁多日既成交, 同埋今日盤路唔同左, 斬倉股已清晒, 底位徘徊

引用:
原帖由 shanemcmahon 於 2021-4-14 11:48 AM 發表

日日睇, 計埋咁多日既成交, 同埋今日盤路唔同左, 斬倉股已清晒, 底位徘徊
於2021年3月31日,本集團在中國累計為逾4,800名金融服務供應商(「金融服務供應商」)客戶提供服務,包括絕大部分中國國有銀行、逾800家區域銀行、絕大部分中國消費金融公司、逾100家主要保險公司及其他多家金融服務供應商。截至3月31日止三個月2020年 2021年 變動(%)(人民幣千元,百分比除外)收入 212,639 409,214 92% 數據分析及其他服務 105,778 141,170 33% 精準營銷服務 31,065 121,934 293% 保險分銷服務 75,796 146,110 93%隨著來自本公司服務的金融服務供應商客戶的需求持續增加,本公司的數據分析服務保持高速增長。儘管金融業在2020年受到疫情影響,惟疫情後的經濟和消費持續改善,同時2021年第一季金融業對營銷的需求快速反彈,促使本公司的精準營銷及保險分銷服務在2021年第一季取得較高的同比增長。

似見底,今日入左。
有無人未賣?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]