• 瀏覽: 2,141
  • 回覆: 29
  • 追帖: 2
唔應該甘快推

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210314/mobile/bkn-20210314103621959-0314_00842_001.html

由5大發展商合作的西南九龍維港滙I,周六(13日)開售錄熱銷佳績,據一手銷售資訊網資料,發展商突擊發布項目第3期維港滙III的樓書,該期提供388個單位,實用面積介乎256至1,611方呎,間隔開放式至四房雙套設計。市場料短期將接力開售。
事實上,為回應向隅客需求,項目1期昨晚亦加推88伙的價單,同時發出次輪銷售安排,落實本周三(17日)推售123伙,當中15伙以招標形式登售。

熱賣及精選
仲吾食住個勢咩

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-3-14 11:50 AM 發表

仲吾食住個勢咩
開唔到紅盤,無乜勢可言

二期呢

引用:
原帖由 edwwin 於 2021-3-14 11:01 AM 發表

唔應該甘快推

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210314/mobile/bkn-20210314103621959-0314_00842_001.html

由5大發展商合作的西南九龍維港滙I,周六(13日)開售錄熱銷佳績,據一手銷售資訊網資料,發展商突擊發布項目第3期維港滙III的樓書,該期提供388個單位,實用面積介乎256至1,611方呎 ...
發展商知道承接力就枯竭了,賣得一間得一間,搵到一條水魚得一條,發展商就來托唔到落去了

引用:
原帖由 有危就有機 於 2021-3-14 12:07 PM 發表

發展商知道承接力就枯竭了,賣得一間得一間,搵到一條水魚得一條,發展商就來托唔到落去了
第一輪開唔到紅盤,agents 又唔想再selling

已經少左agents selling 尼個盤

三期得兩柱望維港

咁急星期三賣! 何解?      

又周三, 賣到一半叫好

引用:
原帖由 kokoko 於 2021-3-14 02:03 PM 發表

咁急星期三賣! 何解?      
發展商急了,要趕係其他樓盤開賣前賣得一間得一間,而且利誘買家即供唔好用林鄭plan,原因大家值得深思

引用:
原帖由 古奇遊艇 於 2021-3-14 02:19 PM 發表

又周三, 賣到一半叫好
同意,賣到1半已經叫好

引用:
原帖由 有危就有機 於 2021-3-14 02:46 PM 發表

發展商急了,要趕係其他樓盤開賣前賣得一間得一間,而且利誘買家即供唔好用林鄭plan,原因大家值得深思
禮拜二公佈失業率
禮拜二截票

【失業率7%|學者、人力顧問料或至7.5% 餐飲業指恢復晚市有助紓緩】
https://www.hk01.com/社會新聞/589029/失業率7-學者-人力顧問料或至7-5-餐飲業指恢復晚市有助紓緩

引用:
原帖由 有危就有機 於 2021-3-14 02:47 PM 發表

同意,賣到1半已經叫好
周三賣證明發展商想要價, 但佢地只係賣左首輪, 咁有信心?

引用:
原帖由 有危就有機 於 2021-3-14 02:46 PM 發表

搶prince central 客?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]