• 瀏覽: 271,318
  • 回覆: 5,164
  • 追帖: 32
引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-3-13 03:33 PM 發表

有性趣?
唔識睇,可能唔抽啦

熱賣及精選
轉個身唔快又2.0 利害利害!

請教一下昨晚話睇🐧adr ,收市升
但昨日出嘅不利消息,
咁姐係星期一估計升定跌?
諗唔明🙈⋯⋯煩請指教一下

引用:
原帖由 Avone 於 2021-3-13 11:45 AM 發表

https://hk.mobi.yahoo.com/finance/恐步螞蟻後塵設金控公司-騰訊收罰單-214500786.html

繼阿里巴巴旗下的螞蟻集團後,騰訊有可能成為內地當局下一個監管目標!據媒體引述消息人士透露,內地金融監管機構將在「執靚」螞蟻集團之後,着手管束騰訊,有機會被要求成立一家包括該公司銀行、保險和支付業務的金融控股公司,以接受更嚴格監督。另一機構百度也遭罰款。

...
又可以入平貨

一國兩制 已成泡影
司法獨立 形同虛設
胡適曾說過:爭你自己的自由就是爭國家的自由,因為自由平等的國家不是一群奴才建造得起來的
人大全面閹割香港民主選舉,卻美化說是「完善」
引用:
原帖由 ANDY@康 於 2021-3-13 15:13 發表

依,原來百度,A, B 組都係得115000手, 都算小貨喎
係好小街貨,A組又大抽獎。

引用:
原帖由 superpeter 於 2021-3-13 05:40 PM 發表

咁又唔一定,孖展無咩so

引用:
原帖由 ANDY@康 於 2021-3-13 17:41 發表

咁又唔一定,孖展無咩so
現金抽為上

引用:
原帖由 superpeter 於 2021-3-13 06:11 PM 發表

現金抽為上
係啦,一係skip, 一係cash

引用:
原帖由 superpeter 於 2021-3-13 05:40 PM 發表

美股任買,96%股份

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-3-13 01:52 AM 發表

歡迎大家入嚟暢所欲言
繼續開心甘去賺錢
謝謝支持

新股消息:

百度業務四大賣點
https://www.hk01.com/article/597780?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

長知識:
點解債息升科技股跌?
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210313/bkn-20210313001420412-0313_00842_001.html
入嚟支持豬兄👍🏻

幾個戶口現金抽幾手,希望大膠獲早餐

似乎大家都好大機會吾抽百度
即係大家都覺得百度好大機會穿招股價啦。

今集的問題來了,競猜百度低位遊戲,到底跌到去幾多錢先去撈貨好?
長渣佢幾年有冇著數?
$290? $280? $270? 
中長線又睇幾錢??? $350-400??

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-3-13 09:41 PM 發表

今集的問題來了,競猜百度低位遊戲,到底跌到去幾多錢先去撈貨好?
長渣佢幾年有冇著數?
定左價先答到

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-3-13 09:41 PM 發表

長渣佢幾年有冇著數?
睇好佢智能車果part? 都有諗過既...

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
引用:
原帖由 時光五缺 於 2021-3-13 05:27 PM 發表

又可以入平貨
百度都有份, 不過罰好少錢而已。

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]