• 瀏覽: 271,344
  • 回覆: 5,165
  • 追帖: 32
引用:
原帖由 cpwong1969 於 2021-3-13 11:56 AM 發表

大家早晨
Morning , 尋晚立指又未如想像甘差

熱賣及精選
引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-3-13 12:01 PM 發表

Morning , 尋晚立指又未如想像甘差
剛剛不發奇想,如果美股同玩港股咁炒,白天炒3690,6969,夜晚FUTU,百度,上上落落,前晚沽出,昨晚買返,咁就冇新股玩都唔會悶

引用:
原帖由 cpwong1969 於 2021-3-13 12:09 PM 發表

剛剛不發奇想,如果美股同玩港股咁炒,白天炒3690,6969,夜晚FUTU,百度,上上落落,前晚沽出,昨晚買返,咁就冇新股玩都唔會悶
唔使休息😂

引用:
原帖由 cpwong1969 於 2021-3-13 12:09 PM 發表

由朝賭到晚
唔L使瞓咩 🤣

🀄➕1️⃣
_________
引用:

好快死

引用:
原帖由 月兼 於 2021-3-13 12:18 PM 發表

由朝賭到晚
唔L使瞓咩 🤣
可不可以5點訓,10點起

引用:
原帖由 cpwong1969 於 2021-3-13 12:20 PM 發表

健康先係最大財富呀😆

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-3-13 12:19 PM 發表

好快死
師兄都啱,都係保重身體好啲👍

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-3-13 12:23 PM 發表

健康先係最大財富呀😆
啱啱啱,健康最重要

引用:
原帖由 cpwong1969 於 2021-3-13 12:20 PM 發表

😆 你試下玩一個禮拜

🀄➕1️⃣
_________
引用:
原帖由 Avone 於 2021-3-13 11:45 AM 發表

https://hk.mobi.yahoo.com/finance/恐步螞蟻後塵設金控公司-騰訊收罰單-214500786.html

繼阿里巴巴旗下的螞蟻集團後,騰訊有可能成為內地當局下一個監管目標!據媒體引述消息人士透露,內地金融監管機構將在「執靚」螞蟻集團之後,着手管束騰訊,有機會被要求成立一家包括該公司銀行、保險和支付業務的金融控股公司,以接受更嚴格監督。另一機構百度也遭罰款。

...
搶內銀(阿爺)生意,阿爺動真格

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 月兼 於 2021-3-13 12:28 PM 發表

😆 你試下玩一個禮拜
我唔係九吹架,原因係昨日早上,耀才又冇市價盤,手指唔夠快,set價又唔到,撳制撳唔切,5隻股搞唔惦,2隻就差不多,不過都係想下,不發奇想嘛😀

引用:

摧殘生命,千萬不要

引用:
原帖由 水晶皇 於 2021-3-13 12:39 PM 發表

摧殘生命,千萬不要
OK收到,明白,健康重要👍

引用:
原帖由 cpwong1969 於 2021-3-13 12:38 PM 發表

我唔係九吹架,原因係昨日早上,耀才又冇市價盤,手指唔夠快,set價又唔到,撳制撳唔切,5隻股搞唔惦,2隻就差不多,不過都係想下,不發奇想嘛😀
豬兄講得啱
健康就是財富

等陣A富豪出場
講解瞓覺嘅重要性
肝臟排毒 🤣

🀄➕1️⃣
_________
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]