• 瀏覽: 14,026
  • 回覆: 34
  • 追帖: 3
用今年供款比,賺63.07%

熱賣及精選
引用:
原帖由 ice@longblack 於 2021-3-23 11:28 PM 發表

用今年供款比,賺63.07%
Total?

引用:
原帖由 manhoxyz 於 2021-3-23 11:11 PM 發表

一般般啦!呢度有位師兄話自己四十幾變五百萬啦!你信唔信?
自己供好多?

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-3-23 11:47 PM 發表

Total?
😅 今年供100,賺163.07,並唔係total

引用:
原帖由 ice@longblack 於 2021-3-23 11:52 PM 發表

😅 今年供100,賺163.07,並唔係total
It's over 200%...or u mean rise form 100 to 163?

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-3-23 11:54 PM 發表

It's over 200%...or u mean rise form 100 to 163?
you're right, it's 163% I'm gained

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-3-23 11:48 PM 發表

自己供好多?
信不信由你

引用:
原帖由 manhoxyz 於 2021-3-24 01:06 AM 發表

信不信由你
信佢係吹水

引用:
原帖由 manhoxyz 於 2021-3-24 01:06 AM 發表

信不信由你
mpf有25年,以前maximum 最多一個月供1500蚊,後來先有增加,仲要佢唔係自僱,你可以計下佢要增長幾多先可以到5m以上

引用:
原帖由 ice@longblack 於 2021-3-24 08:04 AM 發表

mpf有25年,以前maximum 最多一個月供1500蚊,後來先有增加,仲要佢唔係自僱,你可以計下佢要增長幾多先可以到5m以上
炒到盡我估賺 200-300%, 1000% 誇張了吧?

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-3-24 08:06 AM 發表

炒到盡我估賺 200-300%, 1000% 太誇張了吧?
今日用excel計,一般員工由mpf出現開始供款maximum,  每年15% gain, accumulated method,  去到今年年底都係340幾萬,所以絕對呢度真係好多人9up

引用:
原帖由 ice@longblack 於 2021-3-24 08:00 PM 發表

今日用excel計,一般員工由mpf出現開始供款maximum,  每年15% gain, accumulated method,  去到今年年底都係340幾萬,所以絕對呢度真係好多人9up
Buy what? Up and downs? Invest 3000 a month?

just a calculation,  it's bullshit in the above post#22

可能佢食中晒所有升浪,避晒所有下跌,500萬有可能

60幾%都叫差,無人叫好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]