• 瀏覽: 3,036
  • 回覆: 13
請問如果我有個idea 搞app,但又唔識寫program ,應該搵人寫定自己學寫?
同埋點避免俾人抄橋?

小酒窩長睫毛迷人的無可救藥
我放慢了步調感覺像是喝醉了
終於找到心有靈犀的美好
一輩子暖暖的好
我永遠愛你到老
熱賣及精選
引用:
原帖由 無聊仁 於 2021-3-9 12:06 AM 發表

請問如果我有個idea 搞app,但又唔識寫program ,應該搵人寫定自己學寫?
同埋點避免俾人抄橋?
有幾多budget?

引用:
原帖由 roycky 於 2021-3-9 07:18 AM 發表

有幾多budget?
本身我自己預投資廿萬,但應該可以再有partner 夾份應該都夾到60萬

小酒窩長睫毛迷人的無可救藥
我放慢了步調感覺像是喝醉了
終於找到心有靈犀的美好
一輩子暖暖的好
我永遠愛你到老
引用:
原帖由 無聊仁 於 2021-3-9 02:50 PM 發表

本身我自己預投資廿萬,但應該可以再有partner 夾份應該都夾到60萬
le 個 budget 唔錯⋯⋯除非你個 idea 係一鳴驚人,如果唔係人地應該唔會抄你⋯⋯

回覆 引用 TOP

你應該預最多十萬做隻APP, 其餘D錢用黎做MARKETING。 否則D人根本唔知道你存在。

回覆 引用 TOP

請問MARKETING 可以點做 ?

回覆 引用 TOP

要自己學寫app, 隊上去google store

回覆 引用 TOP

創業一定要自已學寫APP,因為要不停更新和改良,自已唔識,永遠比人練住條莖,賺到的多多唔夠比人

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!

回覆 引用 TOP

一係搵個識寫app的拍擋你自已專做宣傳推廣同其他雜務

回覆 引用 TOP

過來人
識寫APP冇意思, 好多做IT個行都識寫APP, 唔通都發晒逹咩
APP外判比人搞就可以, 最重要成個Proposal點做點實行

回覆 引用 TOP

比錢人人去寫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無聊仁 於 2021-3-9 12:06 AM 發表

同埋點避免俾人抄橋?
CHING 搵人攪啦~ 學寫APP咁易咩? 除非你本身做開IT相關既野.
你寫APP BUDGET幾多? 大約要有咩功能, 可以傾下. PM PLZ

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]