• 瀏覽: 9,034
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
輸左好多錢點算好

熱賣及精選
科技股真係股災,完全唔知乜位入得

爆啦~爆啦~😭

回覆 引用 TOP

joy to hk

回覆 引用 TOP

財演3人組:

大屍曰: 呢家仲係炒上落市,  淡友小心今星期又挾一挾, 挾番上3萬點
U煎 : 仲有N咁多個中概股 要黎上市, 又有兩會, 個市有排都未玩完, 跌就買D 概念股
文錦傻:  個市未咁快玩完,  之前升左咁多, 回番D 都好正常, 震下倉

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
騰訊由高位775元跌到得番642元
巳經跌左130元,呢次輸死人

慘過股災

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 st.Angel 於 2021-3-8 03:55 PM 發表

科技股真係股災,完全唔知乜位入得
但納指唔係跌好多,  今次跌市好怪

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
跌1000點都無, joy乜??

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-3-8 04:05 PM 發表

但納指唔係跌好多,  今次跌市好怪
恆指行先,所以今晚納指跌,同埋納指個勢似會大跌,咁香港嗰d都唔方會升,只會反彈,但真係好難搵位入,入左又唔知佢彈得幾多,揸多日都唔安樂。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 touya08 於 2021-3-8 04:08 PM 發表

跌1000點都無, joy乜??
大戶指數魔法

TBB 特色

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隻手遮天呼風雨 於 2021-3-8 03:52 PM 發表

輸左好多錢點算好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隻手遮天呼風雨 於 2021-3-8 04:00 PM 發表

騰訊由高位775元跌到得番642元
巳經跌左130元,呢次輸死人
冇嘢吖,五舊幾浮咗好耐你唔話股災
宜家六舊幾嗌股災

回覆 引用 TOP

😱走唔切

回覆 引用 TOP

跌一千點嗰日都冇今日跌得咁深咁全面,仆街了
真係輸撚死人,今日好多散戶一定已經被震出嚟,睇下佢仲會跌多幾多日?跌得幾深!?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]