• 瀏覽: 22,968
  • 回覆: 166
  • 追帖: 7
小弟都係用中銀買賣股票,不過覺得收費有啲貴,想用證券行買賣股票,大家有無推介

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-3-7 01:52 PM 發表

小弟都係用中銀買賣股票,不過覺得收費有啲貴,想用證券行買賣股票,大家有無推介
褲逃牛牛,零佣金,每次交易只收港幣15元

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2021-3-7 02:04 PM 發表

褲逃牛牛,零佣金,每次交易只收港幣15元
一通 定牛牛最平?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-3-7 02:05 PM 發表

一通 定牛牛最平?
一窿倒貼你都咪用啦,系統都唔得,又唔係上市公司,執左你就煩,牛牛是美國上市公司

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-3-7 01:52 PM 發表

首選,庫屠牛牛!!!騰訊有份,有信用度。app功能強大,美股a股,窩輪牛熊一目了然

富逃好用,完。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2021-3-7 02:08 PM 發表

一窿倒貼你都咪用啦,系統都唔得,又唔係上市公司,執左你就煩,牛牛是美國上市公司
一通吾係interactive brokerage 嗎?

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2021-3-7 02:08 PM 發表

富途最好。
如果你梗要多分行放心啲,就耀才,都平過銀行好多!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莫小問 於 2021-3-7 02:11 PM 發表

首選,庫屠牛牛!!!騰訊有份,有信用度。app功能強大,美股a股,窩輪牛熊一目了然
仲有富逃的期貨係統好好用,真係無野可以挑剔,炒期貨要快要準

引用:
原帖由 keuto 於 2021-3-7 02:16 PM 發表

發夢冇咁早!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keuto 於 2021-3-7 02:16 PM 發表

不是, ib 是好野,不能同一通相提並論

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2021-3-7 02:25 PM 發表

仲有富逃的期貨係統好好用,真係無野可以挑剔,炒期貨要快要準
唔識玩期權期貨。用咁耐都未過塞車

回覆 引用 TOP

引用:

IB 係盈透

回覆 引用 TOP

引用:

如果交易達到小小條件,華盛有免費港股Level 2報價

回覆 引用 TOP

褲屠啦,屠大鱷!炒咗咁耐股轉咗牛牛先開始嬴大錢。炒股要數據要工具。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]