• 瀏覽: 27,800
  • 回覆: 456
  • 追帖: 4
新加坡🇸🇬五眼聯盟嘅國民已經仇視華人,新加坡最好

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kwma 於 2021-3-5 11:37 PM 發表

屙煙5號仔有8厘息夠去大灣區交租
你條數點計有8厘?而家佢40幾蚊未期息先派蚊幾,而且一年可能淨係派一次,下次要到8月中期業績都未決定派唔派,點計到有8厘呀?唔好害人啦

引用:
原帖由 愛香港愛和平 於 2021-3-6 01:08 AM 發表

睇你死窮鬼,去台灣你都生存唔到啦。

我去任何一線大城市都可以衣食無懮。

你快燃的死去陰國啦,或去你主子尾國都得,唔好留中國城市,包括中國香港,白燃痴曱甴暴徒
我係香港人, 有權留喺喥, 你吹呀😂。你d豬西, ,人哋俾你入境先啦, 你返大陸做狗🐶啦。

引用:
原帖由 mega001 於 2021-3-6 01:01 AM 發表

你都戇鳩, 一國兩制呀, 今日兩會先講完, 領導講嘢, 你唔係無聽呀😂? 你咁鍾意中國, 死返去大灣區啦, 香港仲有武漢肺炎🦠, 你唔好留喺香港啦。
去大灣區,都會考慮,但等多40年,退休先,我得30幾歲,要返工及要炒股,分唔到身 而你既然甘唔鍾意中國,快燃的去台灣啦,英國都唔錯,佢哋會養你架

引用:
原帖由 mega001 於 2021-3-6 01:14 AM 發表

我係香港人, 有權留喺喥, 你吹呀😂。你d豬西, ,人哋俾你入境先啦, 你返大陸做狗🐶啦。
我亞嫲37年已經香港出世,你只暴徒同我講身世?

的暴徒好多似梁天x深圳聰呢的大陸出世就黎代表香港人暴動。

引用:
原帖由 愛香港愛和平 於 2021-3-6 01:16 AM 發表

去大灣區,都會考慮,但等多40年,退休先,我得30幾歲,要返工及要炒股,分唔到身 而你既然甘唔鍾意中國,快燃的去台灣啦,英國都唔錯,佢哋會養你架
小心呀, 遲d大陸有機會要共你個橙呀😅。你其實有無聽人講嘢㗎, 都話一國兩制囉, 香港同大陸都唔同, 你唔通話一國一制😱? 咁我係香港人, 去邊都有自由, 唔使你理啦😂。

引用:
原帖由 mega001 於 2021-3-6 01:14 AM 發表

我士生士長香港人80後
極憎恨暴徒及暴徒支持者。

引用:
原帖由 愛香港愛和平 於 2021-3-6 01:19 AM 發表

我亞嫲37年已經香港出世,你只暴徒同我講身世?

的暴徒好多似梁天x深圳聰呢的大陸出世就黎代表香港人暴動。
都話你講極都唔明㗎, 早抖啦😅。

引用:
原帖由 愛香港愛和平 於 2021-3-6 01:21 AM 發表

我士生士長香港人80後
極憎恨暴徒及暴徒支持者。
咁你去士生士死啦, 學好d中文啦, 80後😅。

引用:
原帖由 mega001 於 2021-3-6 01:21 AM 發表

小心呀, 遲d大陸有機會要共你個橙呀😅。你其實有無聽人講嘢㗎, 都話一國兩制囉, 香港同大陸都唔同, 你唔通話一國一制😱? 咁我係香港人, 去邊都有自由, 唔使你理啦😂。
你甘燃唔鍾意中國,做乜留中國既城市?同我講大陸?我囉
雖然唔係大陸生活過,但了解大陸,因為我公司係深圳廣州上海有分公司

引用:
原帖由 mega001 於 2021-3-6 01:22 AM 發表

都話你講極都唔明㗎, 早抖啦😅。
當然我呢的人類同你呢的冷血曱甴難溝通

引用:
原帖由 愛香港愛和平 於 2021-3-6 01:24 AM 發表

你甘燃唔鍾意中國,做乜留中國既城市?同我講大陸?我囉
雖然唔係大陸生活過,但了解大陸,因為我公司係深圳廣州上海有分公司
我有權喺香港生活, 你唔知咩😅? 你無喺大陸生活過, 然後話了解大陸, 你真係連自己都呃埋喎😔。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]