• 瀏覽: 27,798
  • 回覆: 456
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 貓腩 於 2021-3-26 03:50 PM 發表

望阿爺出手,解決住屋問題,兩房價買到三房我就滿足
不是已經出手搞租管? 只是針對低下階層住屋,你呢類買豪宅的沒有優惠.....

隨緣而吃,隨心而行,隨遇而安,享受平凡生活的樂趣.....
熱賣及精選
引用:
原帖由 貓腩 於 2021-3-26 03:51 PM 發表

阿爺有福利一定愛國
愛國者獎勵計劃......

引用:
原帖由 西爺扮鬼扮馬 於 2021-3-26 03:55 PM 發表

不是已經出手搞租管? 只是針對低下階層住屋,你呢類買豪宅的沒有優惠.....
基本生活,一D都不算豪華

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 西爺扮鬼扮馬 於 2021-3-26 03:56 PM 發表

愛國者獎勵計劃......
先講心再講金,有金就更愛國

唔通愛英人咩,呃少D你D金當還神

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 貓腩 於 2021-3-26 03:58 PM 發表

基本生活,一D都不算豪華
低調富豪過簡撲"高質"生活.....

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-3-26 03:59 PM 發表

先講心再講金,有金就更愛國

唔通愛英人咩,呃少D你D金當還神
見你帶成過千萬過去,連首相都同你facetime......

引用:
原帖由 kwma 於 2021-3-5 11:37 PM 發表

屙煙5號仔有8厘息夠去大灣區交租
呢一刻大灣區啲租平。但交得兩交市中心位置都變貴點算,唔通下下要住山卡啦??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]