• 瀏覽: 1,117
  • 回覆: 16
熱賣及精選
是否想叫人買黃金?

我是金掌門,玩黃金,當然要買實金

吾洗去黃金平台,隨時會中伏
找我金掌門,自然幫到你

要學開戶?唔使咁麻煩啦,麥都唔使識,至緊要係授權位識簽自己名,😚

食住花生睇人洗白白  
馬後砲
引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-3-5 08:29 PM 發表

要學開戶?唔使咁麻煩啦,麥都唔使識,至緊要係授權位識簽自己名,😚
記住未上牀前,甚麼也不要簽

入金?

引用:
原帖由 我是臨時大總統 於 2021-3-5 08:39 PM 發表

記住未上牀前,甚麼也不要簽
D囡囡是否COME FROM LONDON 先?
吾係倫敦的就吾買

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-3-5 08:49 PM 發表

D囡囡是否COME FROM LONDON 先?
吾係倫敦的就吾買
只有彌敦同埋佐敦,食住先

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-3-5 05:23 PM 發表

是否想叫人買黃金?

我個名有個金字,是黃金專家,一直買開。
玩黃金,當然要買實金,收埋左一百幾十條在衣櫃,得閒拿出來清潔下。🤑😎🤝
想請問師兄係邊度買實金,會比較公道啲同埋安全啲!?同埋可唔可以用現金買,譬如可能一公斤嘅金條!?唔該曬!同埋當想買返出去嘅話,個程序應該會點,個手續費會唔會貴!?

引用:
原帖由 singsings 於 2021-3-5 09:07 PM 發表

想請問師兄係邊度買實金,會比較公道啲同埋安全啲!?同埋可唔可以用現金買,譬如可能一公斤嘅金條!?唔該曬!同埋當想買返出去嘅話,個程序應該會點,個手續費會唔會貴!?
終於有人上釣啦
你知吾知我是金魚佬,在本區專厄細路仔架

小心小心

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-3-5 09:10 PM 發表

終於有人上釣啦
你知吾知我是金魚佬,在本區專厄細路仔架

小心小心
我認真問架,但如果你唔方便答我就算啦冇所謂啦!我只係問定先啫,未有錢買,但將來有機會我係想去買!

引用:
原帖由 singsings 於 2021-3-5 09:12 PM 發表

我認真問架,但如果你唔方便答我就算啦冇所謂啦!我只係問定先啫,未有錢買,但將來有機會我係想去買!
此刻1700 UP其實算好貴,
我重貨在1200-1300 時買,1600-1800 賣出去
你等1500下先開始買
買實金大約7萬幾蚊條5兩 99金或9999金
去銀行買,買賣差價只是幾十蚊
千萬不要簽任何文件授權比人買任何紙黃金,或任何黃金ETF,好多金魚佬在搵食。
買得黃金就買實金。放到成屋都係金銀滿屋就好HAPPY了。

見你煮海鮮都幾叻,等我今次做返次好人吾厄你先

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-3-5 09:18 PM 發表

此刻1700 UP其實算好貴,
我重貨在1200-1300 時買,1600-1800 賣出去
你等1500下先開始買
買實金大約7萬幾蚊條5兩 99金或9999金
去銀行買,買賣差價只是幾十蚊
千萬不要簽任何文件授權比人買任何紙黃金,或任何黃金ETF,好多金魚佬在搵食。
買得黃金就買實金。放到成屋都係金銀滿屋就好HAPPY了。

見你煮海鮮都幾叻,等我今次做返次好人吾厄你先:s ...
比你昅到我煮海鮮添我宜家未有錢買,但我一直係會打算買金條,5兩又好,一公斤嗰啲又好,等啲錢返咗嚟先。我記低你啲資料先將來我有錢的話,我會再搵你請教你唔好拒絕我。

引用:
原帖由 singsings 於 2021-3-5 09:24 PM 發表

比你昅到我煮海鮮添我宜家未有錢買,但我一直係會打算買金條,5兩又好,一公斤嗰啲又好,等啲錢返咗嚟先。我記低你啲資料先將來我有錢的話,我會再搵你請教你唔好拒絕我。
吾洗搵我,因為我是不會再答你。
我要去厄細路

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-3-5 09:29 PM 發表

吾洗搵我,因為我是不會再答你。
我要去厄細路

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]