• 瀏覽: 18,907
  • 回覆: 173
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 acacac 於 2021-3-5 17:15 發表

有無拉大師?
佢推薦嗰隻金塔🤭🤭🤭

大跌市中 ,唔走就一野鎖死你
幾度夕陽紅
共產黨萬歲,共產黨萬歲
熱賣及精選
唱高唔犯法, 散貨唔犯法, 但唱高同時散貨就係做市

引用:
原帖由 7221112 於 2021-3-5 05:24 PM 發表

串謀造市(有邊間唔係?),發放虛假消息(小米),不誠實使用電腦(電話包唔包?),以欺詐方式取得個人財物(告李小加易過告呢批人)
根據過往案例,不誠實使用電腦包括手機

引用:
原帖由 054D 於 2021-3-5 17:42 發表

唱高唔犯法, 散貨唔犯法, 但唱高同時散貨就係做市
大師週不時畀人夾幾千點🤭佢好有可疑

大跌市中 ,唔走就一野鎖死你
幾度夕陽紅
共產黨萬歲,共產黨萬歲
引用:
原帖由 gogowatch 於 2021-3-5 03:54 PM 發表

《經濟通通訊社5日專訊》警方聯同證券及期貨事務監察委員會採取代號「合璧」聯合行動
,打擊「唱高散貨」集團。警方昨日突擊搜查27處地點,包括住宅及證券行,拘捕7男5女,
年齡由23至65歲,涉嫌在社交平台誘騙股民入市,操控股價及洗黑錢,相信已瓦解一個龐大
的洗黑錢集團,同時凍結多個涉案的證券及銀行戶口,行動中檢獲超 ...
香討而家都好多呢d扮老師群夥🤣🤣🤣 吾知草sir班友,有冇換個a/c仲生存緊 🤣🤣

呃水吹共慘5無黨,爛C狗 又黎搵食,正仆街!!
引用:
原帖由 deechai 於 2021-3-5 04:27 PM 發表

其實唱高散貨, 咁都可以拉???

D投行, 日日出報告, 調高目標咁價, 之後開市, 排L住沽係佢地....咁又算唔算? 
世事從來不公平

引用:
原帖由 gogowatch 於 2021-3-5 03:54 PM 發表

《經濟通通訊社5日專訊》警方聯同證券及期貨事務監察委員會採取代號「合璧」聯合行動
,打擊「唱高散貨」集團。警方昨日突擊搜查27處地點,包括住宅及證券行,拘捕7男5女,
年齡由23至65歲,涉嫌在社交平台誘騙股民入市,操控股價及洗黑錢,相信已瓦解一個龐大
的洗黑錢集團,同時凍結多個涉案的證券及銀行戶口,行動中檢獲超 ...
睇下果D買乜野股等跳樓,燈輝,燈鼠,有無俾人拉先,仲有無出post先

支持警察嚴正執法!
幾時拉埋大摩

引用:
原帖由 台狗滾 於 2021-3-5 04:22 PM 發表

係唔係xxxx之王果個
係唔係果個成日嗌吊米吊米果個?

支持警察嚴正執法!
唔係講笑,呢個post一個乜野跳跳,燈輝,燈鼠,都無入來湊熱鬧既?

支持警察嚴正執法!
個市大回調
仲吾做嘢交差博抦咩

可能系壹傳媒

香討班燈神被拉?以後無左班燈神唔識睇市

股評人有無份

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。
引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-3-5 05:01 PM 發表

1408 282 ?
282有人因散貨而落控罪?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]