• 瀏覽: 13,092
  • 回覆: 50
已經無得孖了!

熱賣及精選
新股認購貸款服務已經截止申請

孖左個D慘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大隻仔仔 於 2021-3-5 01:27 PM 發表

已經無得孖了!
唔孖唔輸服!

真係要上IFC

回覆 引用 TOP

又玩彈弓手!

回覆 引用 TOP

應該沒人敢孖吧

祝孖咗的大賺,人棄我取

回覆 引用 TOP

上次有隻又系獅子開一日孖。但唔記得結果系點。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 你假誠 於 2021-3-5 01:49 PM 發表

但呢隻根本有美股...
點解個別有人咁都去孖到自己重貨...

無抽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manhoman 於 2021-3-5 01:52 PM 發表

但呢隻根本有美股...
點解個別有人咁都去孖到自己重貨...
錢多吧

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你假誠 於 2021-3-5 01:49 PM 發表

恆大服務

新時代,已沒有所謂牛三熊三
冇抽,得1分

引用:
原帖由 francowai 於 2021-3-5 02:12 PM 發表

恆大服務
thx 呢隻上市時插過。之後才浮返上水面。

回覆 引用 TOP

引用:

勁 C 兄,  那隻是6969 , 孖左的發左達, 看來今次有孖的發了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]