• 瀏覽: 12,563
  • 回覆: 65
  • 追帖: 2
各位,你地覺得肇慶香港城如何?我睇佢個裝修好靚,肇慶消費又低。X華地產d sales打電話黎話廳日直播,便市價10%哦,點睇?

有資本才有選擇的自由。
熱賣及精選
我之前睇過,6X萬有裝修都唔貴
不過睇你自己囉,要段時間發展個度

我昨日都收到X華的來電推介,明天有時間都會留意下直播睇下係咪真係咁荀,肇慶都有留意過下

香港城喺邊?

引用:
原帖由 一頁巧羊 於 2021-3-5 12:10 PM 發表

ching,係咪康華地產啊,2021年,出貼仲要無圖,頂你個X
係呀係呀,驚比block咋,無好咁躁啦,去唔去睇直播啊?

有資本才有選擇的自由。
我朋友入左肇慶,話呢度都有排等發展,要發展近20年,聽到都怕怕😱

引用:
原帖由 sam19860629 於 2021-3-5 12:06 PM 發表

我之前睇過,6X萬有裝修都唔貴
不過睇你自己囉,要段時間發展個度
咁講如果係過幾年退休咪岩曬咯

有資本才有選擇的自由。
引用:
原帖由 仲夏DW邪小青 於 2021-3-5 12:08 PM 發表

我昨日都收到X華的來電推介,明天有時間都會留意下直播睇下係咪真係咁荀,肇慶都有留意過下
what????有絲打要去睇????你去荃灣定係旺角啊,希望遇到你啦

有資本才有選擇的自由。
引用:
原帖由 肥Ken 於 2021-3-5 12:10 PM 發表

香港城喺邊?
ching,肇慶啊,孤陋寡聞🤦🏻‍♂️

有資本才有選擇的自由。
引用:
原帖由 princetorres9 於 2021-3-5 12:14 PM 發表

我朋友入左肇慶,話呢度都有排等發展,要發展近20年,聽到都怕怕😱
20年???咁要考慮下,諗清楚先

有資本才有選擇的自由。
hello there,I'm using HKdisc
hello there,I'm using HKdisc
引用:
原帖由 隔夜變出了救星 於 2021-3-5 12:20 PM 發表

不過,你話自住嘅,便便宜地都可以接受嘅,一年上去住幾次ok嘅
值得考慮

有資本才有選擇的自由。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]