• 瀏覽: 19,644
  • 回覆: 8
  • 追帖: 5
嘩,真係好平,仲諗住要26000至28000。

嚴禁於簽名檔發出商業資訊 , 再犯會被禁言.
熱賣及精選
2房或以上的大單位比較抵買,匯璽2房普遍好細。1房好似匯璽好些,GV1房好細和黑廁。

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-3-4 05:02 PM 發表

貴安峯1000蚊呎only, 今次散唔到會唔會又話惜售?
甘既價,臨海新樓都賣唔曬,真係代表市況好差了

其實近公屋,多些民生鋪頭未幾好。
九龍站圓方那些鋪頭貴到一般人都唔會點消費。

引用:
原帖由 Thanks123 於 2021-3-4 05:31 PM 發表

呢呢個價,不如買匯璽,匯璽真係港鐵樓上,又有大商場。
匯璽iii期貨尾d海景價好貴呢,我見1房成交都過千萬

引用:
原帖由 neotimess 於 2021-3-4 10:40 PM 發表

實際位置係邊度?
凱樂苑,新居屋前面

如果行10分鐘黎計,都去到南昌vwalk,四小aeon既。隔離有新地起酒店,到時下面應該有些零售鋪和餐廳。英華學校對面起緊d公屋應該都有商場?
https://www.hk01.com/社會新聞/238319/新地長沙灣興華街酒店地皮-申建25層高酒店-料2024年落成

一站之隔的柯士甸站發展緊黎,去個面好近。今年年尾屯馬綫駁埋,南昌去好多地方都好方便。住這頭去奧運,icc,ifc,高鐵都好方便。我相信新地酒店起好後,附近環境應該幾好。

引用:
原帖由 edwwin 於 2021-3-15 07:17 PM 發表

買維港匯定匯璽?

內地客走貨香港人接貨?

內地客財困|匯璽銀主盤3,100萬沽 4年貶值867萬

https://hk.appledaily.com/finance/20210315/WFDJLCQGHZAZVGXTS7JNJYB2BY/

近年不少內地客在新盤市場大手掃貨,惟最終斷供淪銀主盤。有內地客3年前豪斥1.23億元連掃深水埗南昌站匯璽3伙海景大單位,惟仍疑不敵財務困難,相關 ...
你看下匯璽成交,都仲一路賣緊大概2萬4至3萬元尺,成個匯璽3千幾伙只係貨尾剩番好少單位未賣。撻訂比例我覺得算好少呢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]