• 瀏覽: 19,648
  • 回覆: 177
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 山中雀躍的更新 於 2021-3-4 04:58 PM 發表

都係俾公營房屋圍住,得一條馬路距離
竟然?

熱賣及精選
引用:
原帖由 jon_jon 於 2021-3-4 05:30 PM 發表

真係25k
不要睇少本人

幾個新盤開價同銷情都準確預測

引用:
原帖由 edwwin 於 2021-3-4 05:52 PM 發表

不要睇少本人

幾個新盤開價同銷情都準確預測
本人#6 post

有圖有真相

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29751182&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-3-4 05:02 PM 發表

貴安峯1000蚊呎only, 今次散唔到會唔會又話惜售?
放心,呢啲位一定賣到

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2021-3-4 04:32 PM 發表

市區新盤搶客戰況加劇。會德豐地產常務董事黃光耀稱,由5大發展商合作的西南九龍維港滙I首張價單推出108伙,間隔開放式至三房,最高折扣20%,折實平均呎價24,628元,折實售價641.6萬至2,204.48萬元,呎價21,989至26,593元,價錢相當吸引。

信和置業(00083)集團聯席董事田兆源表示,是次開價屬超級開心價,較同區樓盤價錢具大折讓,希望受市場追捧,首批之中47%單位折實售價低 ...
最平就筍

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2021-3-4 04:32 PM 發表

市區新盤搶客戰況加劇。會德豐地產常務董事黃光耀稱,由5大發展商合作的西南九龍維港滙I首張價單推出108伙,間隔開放式至三房,最高折扣20%,折實平均呎價24,628元,折實售價641.6萬至2,204.48萬元,呎價21,989至26,593元,價錢相當吸引。

信和置業(00083)集團聯席董事田兆源表示,是次開價屬超級開心價,較同區樓盤價錢具大折讓,希望受市場追捧,首批之中47%單位折實售價低 ...
其實個盤除非買向海景
否則向公屋果邊真係好貼

引用:
原帖由 古奇遊艇 於 2021-3-4 05:05 PM 發表

證明會記覺得啟德值錢d
Monaco 週邊環境好好多,維港匯的南昌區已經無新基建發展。行去地鐵站要經過海盈村。

引用:
原帖由 teenkit 於 2021-3-4 05:21 PM 發表

其實近公屋,多些民生鋪頭未幾好。
九龍站圓方那些鋪頭貴到一般人都唔會點消費。
你應該未去過現場睇

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-3-4 05:02 PM 發表

貴安峯1000蚊呎only, 今次散唔到會唔會又話惜售?
安峯買咗嗰啲傻仔點算? 今年仲有大把市區位置好嘅新盤, 唔使心急

引用:
原帖由 wuusolo 於 2021-3-4 05:01 PM 發表

價錢唔講,但真臨海
鳩鳩的啟德遠景先有海
而且啟德荒望唔到中環金鐘一帶一線景觀

引用:
原帖由 西九真空的甩毛 於 2021-3-4 05:16 PM 發表

同公屋貼到實一實,行去地鐵站冇瓦遮頭,好處平過啟得
行去南昌站大部分有瓦遮頭的

引用:
原帖由 dance5 於 2021-3-4 06:03 PM 發表

放心,呢啲位一定賣到
香港大把水魚

引用:
原帖由 edwwin 於 2021-3-4 05:23 PM 發表

唔怪之得grand monaco 只賣出19%

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29750588&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share
可能昨日有人已知道維港滙仲抵買

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-3-4 06:10 PM 發表

其實個盤除非買向海景
否則向公屋果邊真係好貼
乜公屋有影響嘅咩, 啟德荒呢

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-3-4 06:32 PM 發表

乜公屋有影響嘅咩, 啟德荒呢
啟德坊呎價已經反映左啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]