• 瀏覽: 6,511
  • 回覆: 108
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 3800gogogo 於 2021-3-5 07:13 AM 發表

搵食艱難,夜晚10點幾d打手都未收工要出post
好多打手仲唱好

熱賣及精選
引用:
原帖由 3800gogogo 於 2021-3-5 09:43 AM 發表

你下次有好嘢就漏d俾我,好耐冇賺過錢了
唔係嘛,我睇完你個post就買咗熊⋯
我諗會到28000、27500、27000嘅,除非北水發神經

引用:
原帖由 流西水股 於 2021-3-5 09:59 AM 發表

好多打手仲唱好
仲有?

引用:
原帖由 大海之星 於 2021-3-5 10:01 AM 發表

唔係嘛,我睇完你個post就買咗熊⋯
我諗會到28000、27500、27000嘅,除非北水發神經
咁係星星你有運行喳,唔關我事,我叫人唔好牛only

引用:
原帖由 3800gogogo 於 2021-3-5 10:02 AM 發表

咁係星星你有運行喳,唔關我事,我叫人唔好牛only
一路都有睇妳分享,多謝妳, 如果唔係,我到中招

全部都係正股。坐二,三年都得。吹呀。

我不入地獄,誰入地獄......
http://hk.myblog.yahoo.com/lee59932000/index?l=f&id=6
今日升啦喎

引用:
原帖由 jackwahhk1 於 2021-3-5 01:56 PM 發表

今日升啦喎
你唔好抽水啦,做返個好人對你運程有幫助,炒股票都順d

樓主真系要好好研究大戶買賣策略 否則買左先黎跌 賣左先黎升~感覺永遠都系錯

引用:
原帖由 jackwahhk1 於 2021-3-5 01:59 PM 發表

樓主真系要好好研究大戶買賣策略 否則買左先黎跌 賣左先黎升~感覺永遠都系錯
係呀,你啱曬啦,我d錢輸晒俾你啦

唔好亂打post叫人要吉倉 害人

你唔系打手 咁系咩

嘩,好多白卡人士,好驚驚呀

又跌跟住又升,咁即係咩? 牛定熊

引用:
原帖由 3800gogogo 於 2021-3-5 14:03 發表

嘩,好多白卡人士,好驚驚呀
老千而家圍攻你🤭🤭🤭你頂得住冇呀🤭🤭🤭

大跌市中 ,唔走就一野鎖死你
幾度夕陽紅
共產黨萬歲,共產黨萬歲
引用:
原帖由 sawlochan 於 2021-3-5 03:24 PM 發表

老千而家圍攻你🤭🤭🤭你頂得住冇呀🤭🤭🤭
我知錯啦,下次唔會咁多事

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]