• 瀏覽: 188,135
  • 回覆: 701
  • 追帖: 86
引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-3-4 10:50 AM 發表

各位巴打早晨,IPO進入休魚期,喺哩段時期,大家好好休養生息,不要輕易輸掉本金,靜靜等待大魚出現。
謝謝B 師兄提醒,

熱賣及精選
支持B兄分享,靜待大魚出現。

支持B兄

支持B 兄
睇完你啲post 好有共鳴.

行過,一推

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-3-4 10:50 AM 發表

各位巴打早晨,IPO進入休魚期,喺哩段時期,大家好好休養生息,不要輕易輸掉本金,靜靜等待大魚出現。
收到。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
百度第二上巿, 下周又來港CAP水

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
大家加油

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-3-4 03:56 PM 發表

八大派掌門人他們真係非常得閒,他們不停發掘我的資料,又不停打1000幾百字留言,有空閒時間睇下邊隻股票可以買啦,莫非他們做咗大閘蟹,買到成手貨,動彈不得,冇錢或者唔敢撈底?
因為你的言論影響了他人的利益,所以對方對付你。
我嘅邏輯是否正確! 哈哈哈😁

天行健 地勢坤
君子
自強不息
厚德載物
克己復禮
天下歸仁
支持

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-3-4 03:50 PM 發表

各位巴打有冇睇過天龍八部,張無忌喺光明頂俾八大派圍攻的情況,竟然可以係呢度發生。我真係好榮幸,可以得到這待遇,多謝八大派掌門人。
我有睇過倚天屠龍記👍

希望啲好股唔好上住

引用:
原帖由 Endless633 於 2021-3-5 03:38 AM 發表

我有睇過倚天屠龍記👍
多謝你的更正,我記錯左,倚天屠龍記才是正確

引用:
原帖由 曼市一哥曼城 於 2021-3-5 07:07 AM 發表

希望啲好股唔好上住
第二上巿果D上晒先就好

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
2個月之後睇番個市又有唔同感受

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]