• 瀏覽: 188,143
  • 回覆: 701
  • 追帖: 86
引用:
原帖由 ovanleung552 於 2021-3-4 05:37 PM 發表

B 兄, 我從落煇開始跟你, 可惜沒中,  6600 第一次上B, 都係跟你銀行度抽的, 輸1000左右, 但輸贏自己決定, 跟你沒關係的
thanks for reply, keep fighting brother

熱賣及精選
引用:
原帖由 Maktomtom 於 2021-3-4 05:38 PM 發表

年頭好景賺到,年中不知什麼景況....
i think not easy for coming IPO later , we need to choose carefully, keep fighting

入來留個腳印

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-3-4 04:35 PM 發表

Hi,brother, I want to know  who is the new comer using margin to apply IPO because of my post, thanks.
我覺得本身唔margin 既人唔會因爲出面一兩個post 而margin
會margin 的更加會因為多咗資訊而作出準備

Ipo 賺的已因為這兩星期蒸發了
希望快點有優質的ipo

IPO黃金期已完

重新出發, 繼續努力...b大大加油

由於疫情關係......
呢度講一句都比🐷人~無聊🥱⋯⋯

引用:
原帖由 Bianca228 於 2021-3-4 05:47 PM 發表

i think not easy for coming IPO later , we need to choose carefully, keep fighting
係呀.....冷卻都好...隻諾輝孖完好彩抽到
辛苦了,post文章我都有看🙏🙏 

引用:
原帖由 ovanleung552 於 2021-3-4 05:37 PM 發表

B 兄, 我從落煇開始跟你, 可惜沒中,  6600 第一次上B, 都係跟你銀行度抽的, 輸1000左右, 但輸贏自己決定, 跟你沒關係的
諾輝先玩, 真係遲左小小...
我地大多數上年中已經開波
唔緊要, 遲下仲有好野...不過要等...平常心...

由於疫情關係......
休息是為了走更遠的路

支持

謝謝B兄分享

引用:
原帖由 商界新手 於 2021-3-4 06:02 PM 發表

呢度講一句都比🐷人~無聊🥱⋯⋯
行過.
發現左好耐.

認真問?

在下係其中一個,如上有睇 dk師兄另一個 post, 所以膽粗粗上 B組!(醫渡開始)

不過之前都有現金抽新

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]