• 瀏覽: 12,425
  • 回覆: 203
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 我愛四版 於 2021-3-4 10:48 AM 發表

買就買啦阿支阿咗
,一早有貨車 169  223  260
3手黨

熱賣及精選
小米 美團 快手 果D 同9988 差好多LEVEL,
故意只是用來引走阿里投資者
用來戰略收貨

大家炒股望下700 9988 市值, 就知咩是戰略用途

多做事少說話

大家今日望下916, 就知咩是真跌, 
真跌=沒機會走

大戶越是刻意拉低9988, 而升3690 果D , 我越認為阿里巴巴有超大莊佈局收大貨.

916連插2日啦

引用:
原帖由 朱共山 於 2021-3-4 10:55 AM 發表

大家今日望下916, 就知咩是真跌, 
真跌=沒機會走
大家睇916, 除了上IFC, 根本沒野可做.
我毫是趁恆指大跌,
向大家說明如何睇穿大戶
本人因睇穿大戶已被HACK, 及受網軍長期圍咬

引用:
原帖由 我愛四版 於 2021-3-4 10:58 AM 發表

916連插2日啦
阿里巴巴同 700 TIKTOK ...是戰略巨企,
其他全部股沒得比

引用:
原帖由 朱共山 於 2021-3-4 11:00 AM 發表

阿里巴巴同 700 TIKTOK ...是戰略巨企,
其他全部股沒得比
係咪架,信晒你

引用:
原帖由 我愛四版 於 2021-3-4 11:01 AM 發表

係咪架,信晒你
唔好擺我上台,
總之有貨一定要持有2-3年,
一定起飛,
短期當然是壓著來收,
而家連美國APPLE 都跌.
短線不用看, 中長線必發.
沒貨可以不買, 有貨打死也不要放.
驚股災的, 放其他股, 大把沒價值股可以放,

我放晒其他股, 就算忍痛大蝕放 1800 788 688 1186  等輸最多....
都不放一股阿里巴巴.
本人最不願放的港股是 1800 788 688 1186 728 , 因為輸最多(指%, NOT 錢)

引用:
原帖由 朱共山 於 2021-3-4 11:07 AM 發表

我放晒其他股, 就算忍痛大蝕放 1800 788 688 1186  等輸最多....
都不放一股阿里巴巴.
本人最不願放的港股是 1800 788 688 1186 728 , 因為輸最多(指%, NOT 錢)
1800 788 688 728 按% 是近3年輸最多的股票
足足輸 40%以上,.....
1800 輸了4300蚊

引用:
原帖由 朱共山 於 2021-3-4 11:10 AM 發表

1800 788 688 728 按% 是近3年輸最多的股票
足足輸 40%以上,.....
1800 輸了4300蚊
真正跌就如688, 完全沒機會走....
又例如今日 916, (好彩15蚊清倉)

大家買9988, 只需知道佢市值5萬億, 遲早上10萬挑美股及美國GDP

五百定百五?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]