• 瀏覽: 11,666
  • 回覆: 118
  • 追帖: 2
成個盤都望全海景  無可能平啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 keho4 於 2021-3-4 09:16 AM 發表

枚綱唔得,比盡15000蚊呎
你嘅意思係地價成本另加15000?

平到震,五間發展商仲騰雞過我

https://ps.hket.com/article/2892 ... 起 呎價2.2萬起?mtc=60037

【維港滙價單】維港滙I首批108伙 折實價錢約642萬起 呎價2.2萬起

平喎
唔知有幾多間呢? 

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-3-4 03:12 PM 發表

應該唔會貴過南昌匯璽, 匯璽係真上蓋
但南昌站前面海景有天橋和有機會起樓。 

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-3-4 10:33 AM 發表

貴過啟德
燈死左

引用:
原帖由 hkboy 於 2021-3-4 08:36 AM 發表

有冇人知西南九龍維港滙開幾多錢?
吹賣西九龍.查實係邊都冇講唔方好

引用:
原帖由 teenkit 於 2021-3-4 01:39 PM 發表

個個位置,日後係好似海逸個類,個個都行到入去屋苑地下和海旁,定係封實曬?
個面好似有2條污水渠,唔個會唔會類似荃西海旁有臭味?
呢個好驚wor, 日日聞影響健康

如果跑過渣馬都知道,昂船州個污水廠係臭過屎,到時可以日日聞

新盤處處新高,皇帝唔急太監急,林鄭跟本冇推地,幾年後冇新盤,呢個盤叫維港匯,望船廠海景,地產商好似唔憂賣喎,折咗都要兩皮半一呎!

講真,投地每呎$17500,起樓成本$4000尺,維維港匯賣$25000真算有良心了

引用:
原帖由 kk2964 於 2021-3-6 04:34 PM 發表

新盤處處新高,皇帝唔急太監急,林鄭跟本冇推地,幾年後冇新盤,呢個盤叫維港匯,望船廠海景,地產商好似唔憂賣喎,折咗都要兩皮半一呎!
好貼個海,好濕

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-3-6 10:16 PM 發表

好貼個海,好濕
冇問題啦, 啟德跑道區都係咁

引用:
原帖由 kk2964 於 2021-3-6 04:34 PM 發表

兩皮半應該只係向公屋湯房

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]