• 瀏覽: 3,419
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
開市時,慣左每十幾分鐘都開牛牛出來拉一拉睇股價
點知而家慣晒手勢,收左市都手痕i成日開app拉一拉,點算?

熱賣及精選
瘋狂睇市。。。明明收左市都開app睇股

四月股神
阿里巴巴全大陸最強
恆大16樓上好走喇
身體要緊
請即戒賭

回覆 引用 TOP

大把人係咁

回覆 引用 TOP

買牛熊睇得太多通常無乜好下場

回覆 引用 TOP

試吓斬手指

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2021-3-3 07:47 PM 發表

瘋狂睇市。。。明明收左市都開app睇股
股神特式

回覆 引用 TOP

我每日臨訓前同起身第一件事就係睇下⋯

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

有冇人都係咁?

引用:
原帖由 inco 於 2021-3-3 08:26 PM 發表

我每日臨訓前同起身第一件事就係睇下⋯
禽晚半夜起身醒一醒,好自然咁開牛牛睇美股價

引用:
原帖由 jackymad 於 2021-3-3 08:28 PM 發表

我和你差不多,每隔30-45分看價,如遲些找到工,肯定會改到,無辦法,現在靠股票賺價,息去生活。生活迫人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jackymad 於 2021-3-3 07:45 PM 發表

開市時,慣左每十幾分鐘都開牛牛出來拉一拉睇股價
點知而家慣晒手勢,收左市都手痕i成日開app拉一拉,點算?
日頭港股夜晚美股咪可以解決你嘅無聊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jackymad 於 2021-3-3 08:28 PM 發表

好正常姐😂
我間中五點幾起身屙尿都會開機睇下(因為我訓覺會熄機)
我諗緊如果炒股有成既話就全職炒股唔需要再出去打工睇老細面色啦,所以對研究股票好有熱誠。😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]