• 瀏覽: 12,949
  • 回覆: 100
  • 追帖: 3
有個中學同學3,4年前買左樓, 但佢話係同事、 普通朋友甚至親戚面前, 都只係話自己租樓住,  唔想俾人知道自己買左樓, 冇好處
大家點睇?

永遠支持 美斯  & 哥帥

永遠的敵人 - c朗 & 摩連奴
熱賣及精選
引用:
原帖由 會計小朋友 於 2021-3-3 05:51 PM 發表

有個中學同學3,4年前買左樓, 但佢話係同事、 普通朋友甚至親戚面前, 都只係話自己租樓住,  唔想俾人知道自己買左樓, 冇好處
大家點睇?
無樓扮業主我喺呢度就見好多

Jason去跑步之後遇到江湖騙子最後話佢係你契哥...幾咁好笑呢

引用:
原帖由 ESMPPPPPP 於 2021-3-3 05:54 PM 發表

無樓扮業主我喺呢度就見好多

Jason去跑步之後遇到江湖騙子最後話佢係你契哥...幾咁好笑呢
跑跑下步又咁啱遇到條有J嘅小王妃

住公屋扮住私樓就見得多
翠灣村扮住杏花邨
鴨脷洲村扮住海怡
啟田扮住匯景

引用:
原帖由 會計小朋友 於 2021-3-3 05:51 PM 發表

大家點睇?
我都唔敢同朋友講我有6間屋

有,
住嘉湖果d寧願話自己無樓

有,我去睇樓都同AA講話自己冇樓,想買樓.......,唔通講真話話自己有三層咩

我唔會同人講有收租樓。

實有,廢事被眼紅

比我就吾會扮,仲要要話供樓,減少無謂應酬

引用:

大家點睇?
我老豆

引用:

大家點睇?
叻仔👍

其實自住好難呃。但我朋友和親戚好多郁唔知我系收租佬。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]