• 瀏覽: 25,344
  • 回覆: 12
  • 追帖: 6
等睇置頂模擬倉update
隨時唔計孖展息話$19樓上沽左
仲可以當+ve 

熱賣及精選
俾面就叫聲B兄
佢就真係以為自己有身份地位
想點就點果下先好笑

引用:
原帖由 fatfatfatlung 於 2021-3-3 02:19 PM 發表

多謝b兄,冇佢我邊可能$24走到,繼續支持。香討三大神人,蟹兄,風兄,b兄🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
你$24 沽到叫好彩

神人? 有幾神呀

佢自己都仲輸緊近萬蚊喇😂

有料就一定未到佢條7 頭先

引用:
原帖由 ltz0442 於 2021-3-3 04:58 PM 發表

不是我說…這區中真能算得上老玩家的又有幾人?肯說出自已怎玩的又有幾個?

股市上,馬後炮怎贏怎贏的我見得多,肯提前告知自已怎玩的向來少。
和b大怎說也好都是贏多輸少。
在股市上,無論無樣的玩法也好,只要能做到贏多輸少就值得尊重。
但..... 佢只係抽新股
近日Ipo 有人可以輸多贏少? 
C9 抽Ipo 都贏多輸少

佢一早話抽幾多幾多
其實只係想show off 自己拎住7m cash 
又可以做大神
唔駛睇到佢咁高尚

引用:
原帖由 ltz0442 於 2021-3-3 05:46 PM 發表

詳情這邊我是不清楚,因我是較少上浮的…

但我也是早早發貼看淡賽生的(https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29727342&page=7&authorid=5435385),但我一直也能在那邊發言呀?……

而且某些股,自已實在得不出結論之後跟大v我其實覺得不是什麼問題就是。當年藍月亮和v仔時期,我們這區大部份老玩家都覺得 ...
知道Itz 兄只係希望大家和睦
我都好欣賞Itz 兄的分析post

B 唱好冇話唔可以
不過人地睇淡
佢又block 左人就唔多正路

睇好但冇根據嘅情況之下
就吹到升1 倍咁大
話有莊家飛 有內幕
咁事實呢?
跟佢大手孖
輸息都一皮嘅又點計?
冇人要趕走冇私分享的人
不過佢嘅行徑就有問題

引用:
原帖由 chp9hk3 於 2021-3-4 01:56 PM 發表

落三條B都要有膽量
預超購多分得少先落B 
又唔見夠膽大注b 抽最近4 隻Ipo  嘅

引用:
原帖由 新股判官 於 2021-3-4 02:11 PM 發表

「先讓總理走」形容得好好
話有百幾條莊家飛睇升100%,再改口30%,叫班兄弟要 Strong Hold。
全個交易日唔出現但又暗 Block 人。
最後收左市先話你知AO已走,哈哈
最抵死係
佢之後話可惜冇係耀才孖
講到自己冇睇錯咁 (touch 一下都當睇中)
否則$24 沽左賺錢走果下先笑死
三個戶口login logout 都冇可能$24 走
唔好再講佢當下都未必$24 沽
可能睇佢再上

7B本身人工唔高
之前買樓都唔會一個人hold 2 間屋
果7m 都應該係2-3 人夾埋的錢
至少係兩公婆先
仲有小朋友
又可能每月仲要供樓
點慳住洗都冇可能財務自由

引用:
原帖由 新股判官 於 2021-3-5 10:32 AM 發表

佢剩係識copy and paste,自己講野成日錯。好心提醒佢就以為你串9佢block 染你。
尋日先將自己幻想成天龍八部張無忌喺光明頂比八大派圍攻,哈哈
可能其實佢有思覺失調😂
活在係幻想世界
以為自己係全世界嘅主角 同 救主
佢問有冇人睇完佢嘅post 先孖果下
已經足已睇到佢嘅想法
救世主 大神呀  又話似1177 嘅 信左SH 咁點呀?

引用:
原帖由 Endless633 於 2021-3-5 11:09 AM 發表

咁我又冇被扑,佢仲好有禮貌咁多謝我嘅更正呀
仲唔快啲多謝張大俠不仆之恩

次次話唔可以話俾人知
好秘密咁 又99.99% 勝率
原來只是沽兩邊option 
大學Econ / finance 都讀過嘅野......
有乜咁特別呀
Short option 風險無限
搵次爆邊真係乜都嘔凸....... 

潛在風險咁大
先1% 回報
Ipo 咁旺 , 最近兩三個月先6% 回報
如果咁穩陣 咁平日新股冇咁旺
all In 沽option 都唔怕啦

引用:
原帖由 雨中巨額牛牛 於 2021-3-6 11:37 AM 發表

我就當你3球野一個月賺2皮
年率10厘都無呀
話必勝打8折7,8厘
咪差唔L多
佢個所謂必勝法
大市波動唔玩得
好似近排咁
爆一爆邊都死
要等悶市先得
打返個折差唔多
而且又唔一定睇啱市

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]