• 瀏覽: 25,351
  • 回覆: 6
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 Blippi 於 2021-3-3 12:24 PM 發表

大老B?
Bianca228

熱賣及精選
@Bianca228 歡迎入嚟討論下

引用:
原帖由 鄧聲聲 於 2021-3-3 11:23 PM 發表

私group ipo team 一事,出來面對,好多兄弟都估到邊個係幕後搞手
7B唔俾呢區勁人爆料?
@Bianca228 入嚟澄清下

引用:
原帖由 Bristol03 於 2021-3-4 01:26 AM 發表

會分享的人,我都會尊重,過左成個星期,開埋新手account 玩憎對就有點兒小家之器。你地咁叻點解唔一早開過盤口用賽生對賭做善事?地產版當年2016美國佬話收水加息,又萬劍歸宗,又2047契約問題,淡友講到頭頭是道,最後星堤兄一句100萬對賭做善事,賭年尾CCL上唔返年頭就輸。如果你們有此建議咪型囉,現在分身玩圍毆就好低手拉。
我都記得當年地產版星堤兄講過100萬對賭做善事,之後CCL爆升。地產版真係好多打手/無聊人日日唱淡,好多高手走晒了

引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-3-4 11:09 AM 發表

經過呢幾單野後,得出結論係 自大、死唔認錯、少器,😂隻菜心開頭睇100%,咁既市況,大熱門上市都未必有啦,之後佢改睇30%,但佢又ao走左,咁信佢個班睇30% 的點好?你睇30%都應該分析下走勢啦😂
7頭B信口開河,好多新手信佢

引用:
原帖由 MeLm 於 2021-3-4 10:56 AM 發表

我估佢賣左樓先有果批錢抽新股
否則mortgage link 都有息
駛鬼冇信心嘅ipo又搏一下咩

佢自稱「大散戶」
又出自傳好勵志咁先好笑
香港大把人樓市賺到 / 儲到錢
地產版唔會有人當佢神咁拜
咁咪係到刷存在感
柒頭B 自稱2017年中賣樓
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27039746&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

引用:
原帖由 kk20122 於 2021-3-4 12:55 PM 發表

哇.... 原來真係賣左層樓, 唔怪之得會有成7mil錢去抽新股la
7B兄講姐,唔排除佢賣樓都係模擬交易

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]