• 瀏覽: 25,350
  • 回覆: 59
  • 追帖: 6
利伸定 我得一個戶口 樓主不是我😂
江湖事 我唔理啊
我搵食姐XD

熱賣及精選
引用:
原帖由 ltz0442 於 2021-3-3 04:58 PM 發表

不是我說…這區中真能算得上老玩家的又有幾人?肯說出自已怎玩的又有幾個?

股市上,馬後炮怎贏怎贏的我見得多,肯提前告知自已怎玩的向來少。
和b大怎說也好都是贏多輸少。
在股市上,無論無樣的玩法也好,只要能做到贏多輸少就值得尊重。
Itz 師兄 我也很尊敬你 是非常
其實我也尊敬b兄的 反正他沒有害我 投資從來是自己的事
只是他自己太一意孤行 還黑名單左反對抽賽生的人
我哋日後每次便要另外開post討論了

其實好多人都有分享玩不玩 包括你和我
但只是我們沒有特登開post講而已...

不過說到底 大家求財而已

引用:
原帖由 大來了達人 於 2021-3-3 05:55 PM 發表

知道Itz 兄只係希望大家和睦
我都好欣賞Itz 兄的分析post

B 唱好冇話唔可以
不過人地睇淡
佢又block 左人就唔多正路

睇好但冇根據嘅情況之下
就吹到升1 倍咁大
話有莊家飛 有內幕
咁事實呢?
跟佢大手孖
輸息都一皮嘅又點計?
冇人要趕走冇私分享的人
不過佢嘅行徑就有問題
同意
大家都係為賺錢姐
大家一直都係對股不對人
佢可能因為自己抽左就對號入座

沒俾人黑名單既人係唔會明白

引用:
原帖由 hgtykio 於 2021-3-3 07:28 PM 發表

輸贏有限錢唧,何必呢
我都係大貓中4手
件事過咗就忘記佢啦
呢度大部分人沒玩賽生的

引用:
原帖由 鄧聲聲 於 2021-3-3 11:23 PM 發表

私group ipo team 一事,出來面對,好多兄弟都估到邊個係幕後搞手
咩事其實

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 chp9hk3 於 2021-3-3 11:43 PM 發表

你都好肉酸
我一直客觀評論隻股票 我沒點名任何人
係佢黑名單左好多唔睇好賽生同捉佢錯處嘅人
我如果睇左會認衰仔 有咩所謂啊? 大家求財

佢自己睇錯又唔認 又話大戶搞死佢 又話要暗盤放
開頭又話100% 跟住又話30% 最後話贏咗經驗     根本為面子

你平時吹下水就沒所謂 但你開得個認真post
就唔好公字都佢贏先得架
做人唔係咁架 係好既就唔會咁多人評擊佢啦😅

引用:
原帖由 高處不勝寒 於 2021-3-3 11:59 PM 發表

幼稚
我覺得剩係為左拎b兄著數係係咁擦距鞋既人仲肉酸

引用:
原帖由 鄧聲聲 於 2021-3-4 12:10 AM 發表

搞私group
唔俾人爆料
點解 佢搞私gp 班fans又唔話既?
為左利益真係可以盲撐...😕搞到呢度風氣變晒

引用:
原帖由 新股判官 於 2021-3-4 12:12 AM 發表

班大V都冇講菜心同先聲有乜唔同,抄唔到功課點講你知呀。總之一句到尾,大佬B話係就係啦,不要問只要信。

你地要strong hold,大佬B 就 no show!
佢有講日達仙啊
不過又沒講單一依賴依賴呢隻藥而有可能會被採購嘅風險姐
不過唔緊要冇人識晒所有嘢 不過佢唔會認..

佢口口聲聲話唔中意人唔做功課 但又要整個模擬交易俾人抄功課

引用:
原帖由 maloneyee 於 2021-3-4 12:57 AM 發表

我覺得你講緊我,我諗有必要出句聲:
1. 我第一隻ipo係中航科工,經驗比佢多,無須拿佢著數。 今次我有抽,唔係從佢身上攞料,因為我覺得賽生似三生2.0,三生一開始都識升,所以我估都會升少少。
2. 有冇料到,我相信大家好清楚,你就當佢係一個後生仔,冇銀行冇證券行線眼,因為開左個post, 吸引左真係有線眼既人入去留言,而剛好呢一兩年贏到心雄。所以我都勸佢唔好花時間係網上虛擬世界,應該將時 ...
😅😅我唔係講你啊 如有得罪就唔好意思
我只係想講 佢個post搞到好多新手留言 佢又唔黑名單人 佢的確係對人不對事 我今日見有人話曾經 矯正佢講錯嘢 佢就黑名單人 咁我都唔想有人會得到錯既資訊...

我同你最後個幾句一樣 我只係想討論股票 不過算啦 呢排大家火氣重 過多一排就應該冇人講 咁岩賽生又今日上

有沒 佢 我都一樣會抽x2
我志在上黎吹下水姐都係

引用:
原帖由 csysimon 於 2021-3-4 09:50 AM 發表

佢分享下無所謂, 無人100%全對

我都成日老點人
我由頭到尾只係認為唔好POST D無謂大V POST, 有甚麼直接講
講真6600 賭唔賭  贏輸真係有限錢
6600 的確細隻 不過真係真係冇諗過佢會超1000陪

引用:
原帖由 csysimon 於 2021-3-4 09:53 AM 發表

賭唔賭 唔係佢自己話賭就要跟

自己都要諗
佢肯分享, 雖然講D野十分無用,  都係一件好事, 

香港人精神, 自己賺

試過入去一個IPHONE 谷, 問D野, 個個9答我
講真GOOGLE一下巳知, 專登試下D人係咪當人傻仔
西門兄你都要炒iphone?

下 姐係賣左自住樓?
我一定唔會賣

引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-3-4 11:09 AM 發表

經過呢幾單野後,得出結論係 自大、死唔認錯、少器,😂隻菜心開頭睇100%,咁既市況,大熱門上市都未必有啦,之後佢改睇30%,但佢又ao走左,咁信佢個班睇30% 的點好?你睇30%都應該分析下走勢啦😂
係 佢黑名單係係佢嘅自由 佢佢自己完全係雙重標準總之支持佢嘅就算係新手冇做功課都冇問題 反對聲音就要黑名單 唔想俾佢搞到個風氣好似誇誇群 入面大部份嘅留言都係支持支持支持 完全冇討論 其實呢度已經好過好多tg group        我唔想呢度都變成咁

可惜好多人都覺得我哋係葡萄佢先唱衰佢...
佢有沒料 分享啲乜我都冇所謂 亦都唔到唔到我哋去理 佢搞到成板都新手 又唔俾人評論佢睇錯 你話有料就話姐 咁咁如果自己冇料俾人指點下都好正常
佢做版主啦不如 肯定從此沒人會再黎

佢口口聲聲又話要一齊進步   共同進退

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]