• 瀏覽: 25,262
  • 回覆: 356
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 alanlee818 於 2021-3-3 06:30 PM 發表

炒股永遠無一定贏,on9仔
聰明仔,冇人話一定贏,剩係問你輸錢時有冇分享操作

熱賣及精選
引用:
原帖由 Pineapple1987 於 2021-3-3 06:13 PM 發表

誰對誰錯都好 都是為個版增添色彩 我角度都歡迎 參考邊個言論有自由 今次開牌的確係6127 仲弱雞

二個加埋都要輸返半手諾輝 主要輸6127 6600牛牛沽到靚少少
哈哈,大戶兄,我兩隻都有買,昭衍我現金A尾輸1200,賽生孖50萬股18.92走輸1200手續費,兩邊打和。

無主見,又要走去聽人地講。
聽人地講完,贏咗你又唔會分俾人,而輸咗走去笑人唔係咁好
始終最後決定喺自己手上

引用:
原帖由 kusun2 於 2021-3-3 06:30 PM 發表

呢個星期嗰四隻,落咗邊隻?
欠欠玉 及 朝雪,你呢

引用:
原帖由 pkjaso 於 2021-3-3 06:36 PM 發表

哈哈,大戶兄,我兩隻都有買,昭衍我現金A尾輸1200,賽生孖50萬股18.92走輸1200手續費,兩邊打和。
老友 你唔係牛牛抽6600架咩 無放到?

引用:
原帖由 Blippi 於 2021-3-3 18:42 發表

欠欠玉 及 朝雪,你呢
淨係少注咗隻欠欠, 其他電都冇抽

引用:
原帖由 ltz0442 於 2021-3-3 04:58 PM 發表

不是我說…這區中真能算得上老玩家的又有幾人?肯說出自已怎玩的又有幾個?

股市上,馬後炮怎贏怎贏的我見得多,肯提前告知自已怎玩的向來少。
和b大怎說也好都是贏多輸少。
在股市上,無論無樣的玩法也好,只要能做到贏多輸少就值得尊重。
Itz 師兄 我也很尊敬你 是非常
其實我也尊敬b兄的 反正他沒有害我 投資從來是自己的事
只是他自己太一意孤行 還黑名單左反對抽賽生的人
我哋日後每次便要另外開post討論了

其實好多人都有分享玩不玩 包括你和我
但只是我們沒有特登開post講而已...

不過說到底 大家求財而已

引用:
原帖由 大來了達人 於 2021-3-3 05:55 PM 發表

知道Itz 兄只係希望大家和睦
我都好欣賞Itz 兄的分析post

B 唱好冇話唔可以
不過人地睇淡
佢又block 左人就唔多正路

睇好但冇根據嘅情況之下
就吹到升1 倍咁大
話有莊家飛 有內幕
咁事實呢?
跟佢大手孖
輸息都一皮嘅又點計?
冇人要趕走冇私分享的人
不過佢嘅行徑就有問題
同意
大家都係為賺錢姐
大家一直都係對股不對人
佢可能因為自己抽左就對號入座

沒俾人黑名單既人係唔會明白

輸贏有限錢唧,何必呢
我都係大貓中4手
件事過咗就忘記佢啦

引用:
原帖由 新股判官 於 2021-3-3 06:35 PM 發表

聰明仔,冇人話一定贏,剩係問你輸錢時有冇分享操作
操作都要人教,3歲細路丫?餵埋奶比你飲好唔好?

引用:
原帖由 hgtykio 於 2021-3-3 07:28 PM 發表

輸贏有限錢唧,何必呢
我都係大貓中4手
件事過咗就忘記佢啦
呢度大部分人沒玩賽生的

引用:
原帖由 hgtykio 於 2021-3-3 07:28 PM 發表

輸贏有限錢唧,何必呢
我都係大貓中4手
件事過咗就忘記佢啦
我一早已出post講呢隻唔去馬。
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29735095&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

引用:
原帖由 alanlee818 於 2021-3-3 07:29 PM 發表

操作都要人教,3歲細路丫?餵埋奶比你飲好唔好?
其實你剩係講冇咪得,哈哈

引用:
原帖由 ltz0442 於 2021-3-3 05:46 PM 發表

詳情這邊我是不清楚,因我是較少上浮的…

但我也是早早發貼看淡賽生的(https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29727342&page=7&authorid=5435385),但我一直也能在那邊發言呀?……

而且某些股,自已實在得不出結論之後跟大v我其實覺得不是什麼問題就是。當年藍月亮和v仔時期,我們這區大部份老玩家都覺得 ...
ltz 兄你不是在大佬B開的貼內發表看淡,否則你已被滅聲

唔好用分身,用本尊出post

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]