• 瀏覽: 25,342
  • 回覆: 356
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 雨中巨額牛牛 於 2021-3-3 04:16 PM 發表

條7頭又真係好L多fans喎
我當初吊7佢 幾L多衝出黎護主呀
我屋企隻狗都無咁L忠心呀
有部分係影分身。
信錯大佬B的人都應該醒啦?
邊有人做大佬一有事就龜縮架? 唉...

熱賣及精選
佢講野我鐘意
輸贏都走,超100 倍先入,
其它攻略我就吾識分柝
我今日出了5手18.8  6600

引用:
原帖由 pk2628r 於 2021-3-3 04:27 PM 發表

佢講野我鐘意
輸贏都走,超100 倍先入,
其它攻略我就吾識分柝
我今日出了5手18.8  6600
兄弟好野,有自己分析操作。
可憐錯信佢要話要 Strong Hold 班人。

睇到一套狗血劇,社長為滅聲用網絡打壓小市民

引用:
原帖由 雨中巨額牛牛 於 2021-3-3 04:16 PM 發表

條7頭又真係好L多fans喎
我當初吊7佢 幾L多衝出黎護主呀
我屋企隻狗都無咁L忠心呀
今期隻昭 都輸左我幾皮,原先冇咩心情留言抽水,但一見你留言,又令我諗返起京東打手事件,我好記得你都有幫手 大大力咁調高佢😂

食住花生睇人洗白白  
馬後砲
引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-3-3 04:32 PM 發表

今期隻昭 都輸左我幾皮,原先冇咩心情留言抽水,但一見你留言,又令我諗返起京東打手事件,我好記得你都有幫手 大大力咁調高佢😂
今日仲好笑,大佬B一直龜縮唔現身,但又暗中 block 人

引用:
原帖由 新股判官 於 2021-3-3 04:47 PM 發表

今日仲好笑,大佬B一直龜縮唔現身,但又暗中 block 人
預左啦,出得來行,預左要還,今次呢隻幸好只係詩少少,如果一開好似先聲咁插法,實大把人出貼問候佢😂

食住花生睇人洗白白  
馬後砲
引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-3-3 04:32 PM 發表

唔準你咁講3大神之一

不是我說…這區中真能算得上老玩家的又有幾人?肯說出自已怎玩的又有幾個?

股市上,馬後炮怎贏怎贏的我見得多,肯提前告知自已怎玩的向來少。
和b大怎說也好都是贏多輸少。
在股市上,無論無樣的玩法也好,只要能做到贏多輸少就值得尊重。

引用:
原帖由 ltz0442 於 2021-3-3 04:58 PM 發表

不是我說…這區中真能算得上老玩家的又有幾人?肯說出自已怎玩的又有幾個?

股市上,馬後炮怎贏怎贏的我見得多,肯提前告知自已怎玩的向來少。
在股市上,無論無樣的玩法也好,只要能做到贏多輸少就值得尊重。
但..... 佢只係抽新股
近日Ipo 有人可以輸多贏少? 
C9 抽Ipo 都贏多輸少

佢一早話抽幾多幾多
其實只係想show off 自己拎住7m cash 
又可以做大神
唔駛睇到佢咁高尚

引用:
原帖由 ltz0442 於 2021-3-3 04:58 PM 發表

同意兄弟所說。
但不理風險盲目唱好,不接受理性反對聲音,抹黑看淡的人是打手,更要禁言。你怎麼看?

樓主做人唔好咁少氣,起碼你開新account 已唔夠大方

引用:

未離場,未算贏。
贏時就威威食雞出黎gogogo,今日一輸就收皮龜縮。
炒新股贏錢好多人都識,睇錯輸錢時識忍痛止蝕才不會一鋪清袋,可憐今日一班跟風搵食的兄弟沒方向。

點解呢區咁多仆街,目標係整走呢區無私分享既好人

引用:
原帖由 alanlee818 於 2021-3-3 05:27 PM 發表

點解呢區咁多仆街,目標係整走呢區無私分享既好人
輸錢時有冇分享?跟風大孖的兄弟今日應該點做?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]