• 瀏覽: 25,328
  • 回覆: 356
  • 追帖: 6
本故事是最近發夢情境,純屬虛構。如有雷同,實屬巧合。

近月江湖上一名小伙子因行運行到腳趾尾,撞正IPO大時代來臨,幫阿公賺唔少錢而極速上位,有好多跟佢搵食兄弟都稱呼佢做大佬B。

夢中無講大佬B 係唔係無料扮四條,好似新界隻牛肯勤力都搵到食的道理,上網不斷 Copy and Paste 大V 的文章都搵到飯食。但短時間極速上位令大佬B走火入魔,竟然想另起新字頭,公開召集有實力兄弟開私 group。一班兄弟面對大逆不道之事當然唔敢盲撐,最後不了了之。

後來大佬B 睇中菜心價格的浮動,而且中籤率高,係食大茶飯既機會,心生一計。大佬B 想利用自己在江湖上的影響力完美複製 GME 事件,吹雞call 馬力撐,務求令自己可以高位出貨。大佬B不斷盲目唱好菜心價格,曾經預言100%要strong hold,要一班兄弟全部支持。有老叔父睇唔過眼出面,大佬B 會即時會抹黑叔父及禁言。

可惜大佬B高估了自己的影響力,不少兄弟懸崖勒馬跳船。菜心價格當然直插無水花,GME 輸錢都可以拎KOL張相去鵝頸橋打小人,可憐跟大佬B 搵食班兄弟無仇報,欲哭無淚。

熱賣及精選
大老B?

引用:
原帖由 Blippi 於 2021-3-3 12:24 PM 發表

大老B?
Bianca228

7頭B?

引用:
原帖由 床下巨大的羊羊 於 2021-3-3 12:25 PM 發表

Bianca228
I see

引用:
原帖由 新股判官 於 2021-3-3 12:04 PM 發表

本故事是最近發夢情境,純屬虛構。如有雷同,實屬巧合。

近月江湖上一名小伙子因行運行到腳趾尾,撞正IPO大時代來臨,幫阿公賺唔少錢而極速上位,有好多跟佢搵食兄弟都稱呼佢做大佬B。

夢中無講大佬B 係唔係無料扮四條,好似新界隻牛肯勤力都搵到食的道理,上網不斷 Copy and Paste 大V 的文章都搵到飯食。但短時間極速上位令大佬B走火入魔,竟然想另起新字頭,公開召集有實力兄弟開私 group ...
仲差你老母比人強姦個 part, 你無講啊

榕樹頭講故仔

條7頭b呢頭話隱約feel到大市唔L掂
轉個頭就訓身b8
呢d咪高手囉

算吧啦... 何必呢... 

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
身體是誠實的,我只信妹妹,又得一分

引用:
原帖由 雨中巨額牛牛 於 2021-3-3 12:33 PM 發表

條7頭b呢頭話隱約feel到大市唔L掂
轉個頭就訓身b8
呢d咪高手囉
成朝唔見人,著左草?

今日大市升500點 賭股反彈

等睇置頂模擬倉update
隨時唔計孖展息話$19樓上沽左
仲可以當+ve 

利伸定 我得一個戶口 樓主不是我😂
江湖事 我唔理啊
我搵食姐XD

引用:
原帖由 大來了達人 於 2021-3-3 01:45 PM 發表

等睇置頂模擬倉update
隨時唔計孖展息話$19樓上沽左
仲可以當+ve 
公就我贏,字就你輸,哈哈

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]